bare illustrerer en glad og positiv Hellerud.

FOR ALL DEL,DET ER IKKE OFTE JEG VÅKNER SUR OG GRETTEN HVIS DET NOEN GANG HAR SKJEDD,MEN DET FORSKJELL PÅ Å VÆRE I GREIT HUMØR OG VELDIG GODT HUMØR.
Hvorfor?
Var vel et resultat av gårsdagen pluss en indre følelse uten at jeg skal eller kan gå noe inn på det.

SKULLE UT PÅ RULLESKI,MÅTTE HA MEG NYE REIMER TIL HÅNDTAKENE.

Jeg sliter jo ut 2-3 par reimer i løpet av en rulleskisesong og pleier å vente i det lengste med å anskaffe meg nye,men når jeg begynte å få vondt i håndleddene var det jo greit å kjøpe nye.

Siden jeg da var i «godlune» i dag ,klinte jeg likesågodt til med nye joggesko(som jeg absolutt trengte) og fikk handla noen julegaver.
Takk for handelen til Bottolfs-sport 😉

Å SIDEN JEG VAR I GANG, tok jeg turen til herrespesialisten på Åmotsenterert og fortsatte med litt jule-shopping.
Alltid god service og kjekt å «slå a en prat».DAGS FOR TRENING.
Med nye reimer,nye pigger og veldig positiv oppi hue, dundra jeg ut på stakeøkt og glemte helt bort at det var VELDIG lenge siden jeg hadde stått å pigga i all slags terreng
……så det ble LITT tungt for den ellers veltrente overkroppen min (det siste var en fleip 😉 ) joda den er vel godt trent,men jeg er jo ikke den som verken løfter tyngst eller har det største eksplosiviteten,men det finnes ikke viktig for meg i det hele tatt heller.

Avslutta med ca 10km «alt jeg orka»…….

Deretter gikk jeg en lang «nedgåing» i klassisk stil.

ETTERHVERT SKAL JEG UT Å TESTE DE NYE JOGGESKOA MED EN LITEN JOGGETUR.
Greit å bruke de litt på korte turer før en hiver seg ut på en langtur.HA EN FLOTT KVELD OG SÅ ØNSKER JEG SPESILET EN PERSON SOM JEG HADDE EN LENGRE SAMTALE MED PÅ MESSENGER I NATT,ALT MULIG GODT I NÆRMESTE FREMTID OG KRYSSER FINGRENE PÅ AT DET FINNES MIRAKELER.