ser riktignok litt skeptisk ut i 1966 😉

SISTE 14 DAGENE HAR EGENTLIG VÆRT EN OPPTUR BÅDE FYSISK OG PSYKISK.
Grunnen til det skrev jeg i går så det trenger jeg ikke å gjenta.


Eneste jeg kan klage litt på er detta blodtrykket som er litt for høyt,men jeg slår meg til ro med at det sannsynligvis er en smal sak å fikse.

Corona`en får man ikke gjort så mye med annet enn å forholde seg til de retningslinjer som blir gitt……selvfølgelig er det kjedelig ,men men sånn er det.

Håper bare at det ikke blir så ille at jeg ikke kan dra til Stavanger i jula,det hadde vært litt krise,så en får bare krysse fingrene og håpe på det beste ,noe annet kan man ikke gjøre.

DAGEN I DAG VIL BESTÅ AV 2 JOBBVAKTER OG 2 TRENINGSØKTER.
Og det er jo godt man både har jobb og en fritidsaktivitet i disse dager hvor man må være mye alene,ha færrest mulige nærkontakter osv……og for meg da som bor alene kunne det blitt veldig kjedelig,men jeg klarer meg 😉

STARTET DAGEN MED EN JOGGETUR I VANN OG SØLE.
Før jeg skulle på jobb til klokka 9 fikk jeg rota meg opp ,for meg å være tidlig på morran altså klokka 0720 og dro ut og jogga 0730.


ETTER JOBB HADDE JEG EN LENGRE SAMTALE PÅ SKYPE MED DATTERA.
Det er selvfølgelig veldig kjekt.UT PÅ NY LØPEØKT.
Visse egentlig ikke hva jeg skulle trene på kvelden,men siden det regna og var sånn ca 5 grader fant jeg plutselig på at det sikkert er kjekt å løpe opp til Djupengrop(jevn stigning ca 7km men 510 høydemeter)
Var veldig lett i beina og brukte ikke mye krefter.
Eneste problemet var tåka……sikt på ca 1,5m fremfor meg så det var godt jeg ikke fant ut at jeg skulle løpe hardt,det hadde blitt litt utfordende.DA ER DET SNART JOBB IGJEN,MEN FÅR ET PAR TIMER MED YOU TUBE 😉

ELSKER Å HØRE PÅ MUSIKK OG AKKURAT NÅ GÅR DENNE…..

HA EN FIN FREDAGS-KVELD OG EN GOD NATT .