MÅ NESTEN BEGYNNE MED AT JEG ER KJEMPEFORNØYD MED AT JEG HAR EI TRENINGSVENNINNE SOM JEG KAN TRENE MED STORT SETT PÅ SAMTLIGE DAGER VI HAR FRITID PÅ LIKT.
Jeg vet noen er misunnelig både på meg og Benedicte og noen også litt sjalu på oss begge,men det får de bare være.
Jeg er ihvertfall kjempeglad for Benedicte som treningspartner og regner med hun er det samme ovenfor meg.

Dagens økt var å gjennomføre ei kontrollert intervalløkt ,og det gjorde vi veldig bra .
Jeg hadde en god dag og kunne sikkert løpt fortere men det er ikke derfor jeg trener med henne,for å løpe i fra ,det er for å være en støttespiller,en som forhåpentligvis får henne til å nå sine mål.
Det anser jeg som min oppgave og det syns jeg er ganske kult..

Samtidig blir jeg litt skjerpa selv ved at jeg ikke trener 4t om dagen men så lite som jeg anser som forsvarlig etter å ha trena 3-4-5t om dagen i en årrekke.
Jeg kan ikke gå fra et snitt på noe over 3t pr dag til 1t ,det ville vært skadelig både fysisk og psykisk men føler jeg har vært veldig flink nå i sommer og grunnen er det jeg har skrevet.
(bare jeg får tatt meg en ekstremtur i ny og ne så går det bra)

Jeg har fått streng beskjed om kun ei kort økt på fredag 😯 og alt jeg vet om trening,det er ganske mye, så er det helt riktig men det blir hardt for en som meg å gjennomføre,men satser alt på å gjøre det.
Så her har vi litt av det jeg har skrevet tidligere at vi begge drar nytte av å trene og legge planer sammen.

Nå kunne jeg skrevet mye om dette,siden jeg liker å skrive og har mye erfaring innen trening og livet forøvrig ,men lar det ligge her.
Må bare si at jeg håper dette treningsforholdet fortsetter lenge ,eller ihvertfall så lenge jeg er i stand til å matche og hvis noen prøver å legge skjær i sjøen kommer jeg til å bli ugrei og det tror jeg ingen er tjent med .

DAGENS ØKT MED DAMENE.
Må bare få lov til å skryte litt av Marielle også som ofte er med på endel økter , i dag var jeg imponert over hennes fart 🙏

HADDE EN KORT TRENINGSTUR RETT ETTER JOBB OGSÅ.
Veldig rolig og kort rulleskitur,hadde lyst til å gå noen fler timer og ikke minst mye fortere,men klarte å beherske meg 👍 det er jo nesten litt utrolig ,spesielt det med farten……..gikk jo 20sek saktere pr km enn det jeg anser som trening på rulleski med fraspark med 2èr hjul.


ELLERS HAR DET IKKE SKJEDD SÅ MYE .
Blir litt soving på dagtid etter nattevakter,erfaringsmessig er det smart selv om man føler seg som «et vrak» når man våkner på ettermiddagen.

NÅ ER JEG PÅ JOBB TIL UTPÅ DAGEN I MORRA OG HAR INGEN STORE PLANER FOR NESTE DAG.
Ingen treningsavtaler,så spørs om jeg rett og slett skal ta en «dag for meg selv» enten med rulleski for å spare beina eller en rolig tur med joggesko etter o-poster???? Gjør det jeg mener er mest hensiktsmessig i forhold til beina,men det får jeg avgjøre utpå dagen i morra.
Alltid mest lyst til å løpe,men vi får se ……

HA EN FIN NATT OG EN FLOTT TORSDAG.