JAJA NÅ ER VEL ALLTID JEG FORNØYD MED MEG SELV 😉
Har vel en selvtillit som noen faktisk kan bli litt kvalm av,men men de om det …….
Men ihvertfall i dag hadde jeg endelig litt overskudd til å gjøre noe annet enn bare å trene og ligga på sofaen,at jeg så har en betennelse i kjeven som stressa meg litt på morran får så bare være for jeg regner med at en pennicilinkur tar knekken på den.
Og pennicilin blir jeg faktisk bare i god form av i 9 av 10 tilfeller,så da er det jo ikke så farlig selv om jeg akkurat nå må behandle smertene med litt ibux og paracet,men men litt smertestillende kan jo bare være deilig 😉

SIDEN JEG JOBBER OG TRENER SÅ MYE SOM JEG GJØR BLIR ANDRE TING SKJØVET LITT BORT.
Derfor var det litt kjekt å kunne ta en tur på Åmotsenteret i dag,ta en kaffe og en is,sitte og se på «trafikken» og prate med hyggelige mennesker.
Så fikk jeg også i tillegg kjøpt meg en ny vinterjakke på Herreavdelingen ………har snart alt av klær og sko fra Herreavdelingen,og det syns jeg er helt greit…..ikke fordi jeg tenker at jeg på død og liv må handle lokalt ,men fordi betjeningen er hyggelige og greie og det er jo alltid litt moro å slå av en prat og da er det jo greit å bidra litt også,selv om jeg selvfølgelig er fornøyd for hver krone de slår av 😉 hadde jeg derimot vært millionær 😉

Apropos klær og sko…….jeg er ikke opptatt av merker men av komfort og holdbarhet,men når det er sagt er jævla kresen på sko og anbefaler sterkt skoene på bildet under(husker ikke hva de heter men er ihvertfall kjøpt hos Dag Frode Lobben og Runar Wam (herreavdelingen Åmotsenteret)

FIKK OGSÅ VASKET OG RYDDET LEILIGHETEN…….SÅ NÅ SER DET FAKTISK VELDIG BRA UT 😉

DAGENS TRENING.
I går klagde jeg fælt på formen og er det da smart å trene 4t utholdenhetstrening i dag da???? Ja for min kropp er det faktisk det,så da………….
Økt 1…klassisk rulleski……ingen planer på forhånd ,de ble lagd underveis når jeg fant ut at i dag var det moro å gå diagonalgang .
Nylagt asfalt mange steder ,bl.a opp Badeveien,Vestre Spone -veien og opp til Formo …….

DAGENS ANDRE ØKT.
Lett joggetur i mørket på Bademoene…….joda det er lys noen steder,men jeg syns det er veldig kult å løpe i mørket på stier ,og det gjorde jeg mest mulig i kveld.


FORUTEN TRENING ,SHOPPING,SOSIALISERING OG RYDDING/VASK HAR JEG JO SELVFØLGELIG HATT VIDEOSAMTALE MED KINA.
Det er jo morsomt det for en «gammel mann» men blir jo litt skeptisk når jeg får spørsmål om ekteskap før vi faktisk har truffet hverandre rent fysisk.
Men men jeg er jo ikke vond å be når dama ser bra ut,virker oppegående og er sånn ca 20 år yngre 😉 (Noen rare «regler» i Kina,hu er visst født i 1985 men i passet står det 1986,og det er visstnok vanlig)
Så da måtte jeg sjekke følgende……..

SÅ NATTENS MELODI MÅ VEL BLI………