I dag løp jeg Hytteplanmila for første gang og 41.15min er ikke spesielt fort,snarere tvert i mot når man engang har vært på 32-tallet ………men i dag var det helt greit.
Ei natt uten søvn.……lå og var bekymret for andre personer og var litt i tvil om jeg skulle løpe eller ikke . Tenkte «tåler hjerte detta,konkurrere uten søvn,jeg er tross alt 53år»
Var i tillegg på jobb og rakk ikke å spise frokost før løpet ,så oppladningen var ikke all verden,men samma det ………
Så jeg må jo si jeg var litt tøff i dag .

Uansett ,sammen med nærmere 4000 løpere gjennomførte jeg løpet uten problemer ,blei sliten,fikk medalje (som jeg da har ca 300 av fra før 😉 ) og pratet med både kjente og ukjente fra fjern og nær…….det er alltid morsomt.
Stod på startstreken sammen med ei fra GTI-Stavanger ,hyggelig dame og litt morsomt også fordi jeg løp for GTI i mange år……..Nå slo hun meg til slutt i dagens løp ,men Elisabeth Knudsen,vi får se på 3-sjøersløpet ,da skal jeg være preppa og klar både i hue og kroppen ……der har jeg også et mål om tid og det pleier bestandig å pirre litt ekstra og gjøre løpet litt annerledes.
kanskje får jeg sovet og spist frokost også før start,så da…………

Jeg skal ikke skylde på noe……..i dag løp jeg på 41.15min og var ikke bedre……sånn var det.

Men fy faen for et arrangement.…..4000 løpere som skal ha startnummer,de skal startes,taes i mål,få medaljer og premier…..så Holeværingen IL gjør en kjempejobb.

En liten kuriositet.….på dagen løp startet jeg første km på 3.40 ……..for 25-30 år siden ble det arrangert halvmaraton på Hole med samme start ,da pleide jeg å åpne første km på 3-blank 😉 eksagt den samme km som i dag…… så ja en har blitt eldre,litt treigere,litt dårligere oksygenopptak og steget er ikke det samme…….men det er faktisk nesten like morsomt 🙂

Nok en medalje 😉