Nå kunne jeg da ,som jeg vet mange gjør,pynte på det hele å skrevte»en rolig start på dagen med you tube før jeg tok en nydelig løpetur i flott høstvær»

Men sannheten er en helt annen….egentlig vært en møkk kjedelig dag så langt.
Sånn blir det når man er lite mobil….jeg hater det noe så jævlig(unnskyld ordbruken) er bare nødt til å skaffe meg en bil fortest mulig før jeg klikker helt og skal jeg være ærlig er det nest før….ikke bare pga at jeg er uten bil,men krangling med noen jeg egentlig er veldig glad i ,ække noe kult det heller asså……..akkurat nå ,helt ærlig….syns jeg alt bare er et helvete.
Og hva gjør jeg da??? Orker ikke å si det engang.

Men uansett da så har jeg løpt en tur ,men pga noen ømme ,tunge lår var den ikke spesielt morsom og været…..tja helt greit til å være november,men liker jeg høsten? NEI jeg hater det.Nei nå var det mye klaging her.……det pleier å gå over,men i dag og egentlig også i går, har jeg rett og slett en tung dag og det er lov til å si.
Snakket forresten med ei på løpeturen som også hadde en tung dag og måtte bare ut å gå å gå å gå……..Sånn er det bare noen ganger,sikkert for mange andre også.
Jeg er bare ærlig jeg og det må være lov 😉

Skal heldigvis på jobb senere i dag,nærmere bestemt klokka 2300 ……endelig liksom….hatt altfor mye fri den siste tia av naturlige årsaker………greit å ha fri nåe det er sommer,sol,30grader,badestrand osv ,men i 2 grader,høst og trist er det ikke noe kult.

Jaja satser på en bedre dag i morra ,ihvertfall på noen områder.