Bortsett fra at jeg har blitt litt forkjøla har det egentlig vært en fin dag.
Trening ,jobb og «trening».
Skjønte i natt at det var «noe på gang» da jeg la meg klokka 3 og ikke fikk sove før kl.6 og da måtte jeg hive innpå 1000mg smertestillende for å sovne.
Hva det var visste jeg jo ikke,men regnet med det var en infeksjon på gang……..hver gang jeg får en infeksjon får jeg først vondt i magan og når jeg får vondt i magan får jeg ikke sove………..

Men jeg dro nå ut kl.12 for å løpe intervall og det gikk forsåvidt helt greit……riktignok følte jeg meg tung i låra og litt dauv,men sånn er jo uansett innimellom ,syk eller ikke….

Etter trening hadde jeg avtalt at søstra skulle hente meg og kjøre meg til Vikersund,så jeg fikk handlet litt og slapp å gå 1t til jobb……
Kjekt med greie søsken 😉
På jobb var jeg nok litt mer stille og rolig enn jeg pleier selv om jeg ikke er den som skravler og styrer mest,men jeg var litt «småfrysin» og ikke helt i draget,men det går jo ……..

Etter jobb dro jeg på meg joggeskoa igjen,vurderte faktisk å gå hjem men i og med det regnet ute var det greit å jogge litt lett for å holde varmen….
Løp med en sekk som veide 7,8kg og det var tungt…..SÅ IKKE FAEN OM JEG SKAL LEGGE PÅ MEG 7,8KG 😉
Og jeg skjønner jo folk som veier litt mer enn det de kanskje bør,at det er veldig tungt å jogge/løpe og at sykkel,svømming,rulleski og ski er enklere trening.
Men løping er den mest effektive da 😉
Løping/jogging utendørs i frisk luft og ikke på tredemølle hvor en får hjelp av mølla,kombinert med styrketrening vil garantert gi best resultat for folk flest…….så ……..

Ellers ble jeg veldig glad i dag da jeg fikk forespørsel om å evt gå KM og NM stafett.………selvfølgelig har jeg lyst til det……..var det der med «gamle hester og sagmugg» .
Om det blir noe av veit jeg ikke,men bare å bli spurt setter jeg pris på.
Men førsteprioriteten må jo bli de som,ikke trener mest for da hadde jeg nok vært førstevalget også i 2020,men de som satser mest og de som er litt yngre enn 53 😉
Men det hadde vært jævla kult å gått ei skøyteetappe i NM stafett om så på 2-laget……..og i KM for den saks skyld…………

Men nå må jeg sove ………pleier aldri å bli syk og skal heller ikke bli det nå…..så da hiver vi innpå litt smertestillende så vi får sove og fyller opp med litt………(bilde)

De som ikke vet det….Tran er betennelsesdempende 😉