Volvo C 30 2-ltr

Etter 16 mnd uten bil har jeg endelig fått ny bil………
Tusen hjertelig takk til Marte Hustad og Frank Fuhre som solgte meg bilen på spesielle vilkår.
Det setter jeg utrolig stor pris på 🙂

Sannheten er vel at ny jobb i 2019 som jeg trives utrolig bra i ,åpnet for nye kontakter og dermed ble det også etterhvert en etterlengtet bil.

Nå skal jeg være forsiktig med å feire for mye,men et glass eller 3 med rødvin og en tuborg eller 2 får jeg nesten unne meg i dag .

Da kan jeg i morra kjøre til Stavanger og hente de ungene som ønsker å være med til Modum på Vinterferie.
Jeg forventer ikke at de eldste blir med ……..jeg skjønner jo at når man er 14 og 17 er det greit å være med venner hjemme i sånne korte ferier.
Men for meg,bare det å ha mulighet nå til å reise til ungene med egen bil på sparket når jeg har mange nok dager fri fra jobb er en helt annen verden enn den jeg har levd i de siste 16 mnd………Det blir nok veldig bra.

Typisk meg…..det første jeg sjekka når jeg forstod at bilen «var i boks» var terminlisten i langrenn 😉
Det er vel bare noe som ligger i blodet,så får vi se da om jeg stiller på et eller 2 turrenn på vårparten ……..

Dagen i dag har vært som vanlig.….gåtur hjem fra jobb……trøtt og sliten men rota meg ut på trening etterhvert…..det ble vel nesten 16km løping og 50min styrke på Gym2000 😉
Egentlig visste jeg ikke hva jeg skulle trene i dag og siden været var «så der» med snø,sludd og regn ble det løping t/r Gym 2000,dog med endel omveier …..

Da får jeg vel avslutte dagen med å oppdatere meg på langrenn og skiskyting………ble det Russisk gull i dag mon tro 😉I morra blir det lang biltur til Stavanger …..sorry MDG men jeg elsker å kjøre bil og hater kollektiv som forøverig ikke er tilpasset andre enn de som bor i de 4 største byene …….knapt nok det…….og forøverig klarer ikke kollektiv-transport å matche bil på pris………