Tyrifjorden i oktober….i dag var det frostrøyk men skyfri himmel var det og 🌞

MEN JEG KLARER ALLTIDS Å SKRIVE NOE,SÅ HVIS VI BEGYNNER MED DET SISTE FØRST 😉
Har en ny arbeidskollega som er veldig at det finnes mange single damer rundt omkring men jeg må «fiske i riktig hav»og har også kommet med forslag 😂
Bare morsomt det da,men jeg fisker ikke så mye seriøst,har for det meste blitt useriøse greier og det er jeg strengt tatt litt lei og ferdig med.

Og når sant skal sies så var det vel ikke jeg som har «fisket» denne gangen som medførte 36-38 t uten søvn i helga.
Tror vel snøret ble slengt ut for minst 2år siden ,men agnet var litt vanskelig å få tak på,mulig det er det ennå 🤷‍♂️ Men det tok ihvertfall 2år da før jeg smakte på det og smaken var god den og i det hele tatt ,så får vi bare se 😉 håper jeg sluker alt sammen til slutt 😜
Ser man bort i fra «vanskelig å få tak på», eller riktige ordet er vel usikkerheten, er det jo sånn at noen ganger kan ting være enkle andre ganger kompliserte og jeg havner ofte oppi kompliserte ting nå også,men jeg er jo en evig optimist,dog realist,men regner jo med at detta ordner seg 😉 for jeg har jo løsningen…..skal ikke stå på det 👍
Tror vi ikke drar den lengre foreløpig ,men moro er det og litt action og spenning har jeg ikke noe i mot.

DAGEN I DAG HAR VÆRT HELT GREI.
Trening og jobb.

LØPETUR PÅ FORMIDDAGEN.
Trener mest alene akkurat nå av flere grunner,men mest fordi jeg er litt småskadet og vet liksom ikke hva jeg kan gjøre fra dag til dag.
Joda jeg vet jeg kan løpe ,men hvor fort variere veldig ,og spesielt varierer det i forhold til terreng……lange motbakker er best men kan jo ikke gjøre det hver dag heller ,da får jo achillisen nok etterhvert.
Så etter å ha sendt en melding til en kamerat og spurt om han ville bli med på en 15km løpetur(han kunne ikke pga fotball-dømming) så kunne jeg sikkert spurt andre.

Men jeg har jo ikke oversikten over alle som er ledige på dagtid ,samt litt småirritert på enkelte,ikke veldig for all del,men litt undrende og ja irritert , så da løp jeg ut alene og tenke en runde på Furumoene pluss litt over mot Sysle må værra greit.

Men etter å ha løpt 100m tenkte jeg «nei jeg gidder ikke de Furumoene nå igjen» så da ble løpeturen til underveis.
Bare asfalt,litt opp og ned og rundt omkring ,i kort tights i 8 minus og det vakke noe kaldt i det hele tatt syns nå jeg…….sol og fint vær og da tørr luft så er 8 minus ikke all verden.

Hadde feil sko på meg da når jeg plutselig ombestemte meg,
Ikke fordi at jeg på død og liv trenger å løpe med de og de skoa på det og det underlaget,men har hatt en litt øm hæl i det siste så sånn sett var ikke de skoa noe sjakktrekk på asfalt i dag,men men det gikk greit.
Litt vondt var det innimellom,men overlever det.


DERETTER TRENA JEG EN SNAUV TIME MED STYRKE FØR JEG DRO PÅ JOBB OG NÅ ER JEG HJEMME OG MÅ VEL SNART FINNE SENGA.
Om en time eller 2 🙈

NOE MER SPENNENDE ENN DET HAR DET IKKE SKJEDD I DAG OG SKJER VEL IKKE SÅ MYE I MORRA HELLER ,IHVERTFALL DET JEG VET AKKURAT NÅ.
Blir vel trening og jobb og litt trykkbølge på rumpa.

DA FÅR ALLE HA EN FIN TIRSDAG MED ELLER UTEN SNØ.
Er visstnok farevarsel om opptil 15cm nysnø i løpet av natta 😂
Hvert år det,farevarsel om nysnø.
Trodde vi bodde i Norge jeg og 15cm eller 1 meter snø medfører vel ikke noe fare eller naturkatastrofe 🤷‍♂️ sånnt bør jo alle her til lands være forberedt på at kan skje…….jaja samma for meg farevarsel eller ikke .

HA EI FIN NATT