I dag var en dag til ettertanke, for noen ganger lurere jeg på hva som styrer mine avgjørelser spesielt når det kommer til fysiske anstrengelser.
Greit nok at jeg aldri har vært i ro og sånn sett er i generelt god form,men i den situasjonen jeg har vært i de 2 mnd skjønner jeg ikke hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde i dag.


Dagen startet ved at vekkeklokka ringte klokken 0910 ……..måtte ha på ringeklokka siden natten ble litt lang med mye sang og surr.
En kjapp kaffekopp og litt sjokolade og så klar for løpetur med Ronny Losoa og Lars Grønhovd ca 11km i terrenget.
Været var egentlig ikke slik jeg ønsker det skal være i mai,med 2 grader og snø i lufta,men men det får man ikke gjort noe med.
Når jeg så merket etter 1min løping at ,i dag var dagen for god form, hadde jeg store problemer med å løpe rolig og det endte jo med at jeg løp i fra gutta inn til Abelonene og på vei tilbake løp jeg foran ,stopp tok noen bilder,løp fra de igjen ,ny stopp med bilder og sånn holdt jeg på.
Formen var helt prima,alt tatt i betraktning, som den egentlig har vært de siste dagene.
Så hadde jeg da i kveld bestemt meg for å være med på en ny løpetur på 10-11km ,men ca 1.5t før treninga fikk jeg vondt i brystet…….ikke skjedd siden forrige lørdag…….men å stå over treninga ,nei nei ærru gæren.

Enden på visa var at jeg etter 35min måtte stoppe pga svimmelhet,kjente ikke noe vondt i brystet……..fortsatte så i roligere tempo og fullførte treningen.


Resultatet,vondt i brystet resten av kvelden og har nå sitti hos søstra i noen timer ,rett og slett for å ha folk rundt meg og da er søstra førstevalget.


Men ærlig talt,greit jeg aldri klarer å være i ro,men hvorfor i helvete måtte jeg trene økt 2 når jeg hadde vondt i brystet???? Kunne jeg ikke bare gått meg en tur liksom? Det lurer jeg fælt på…….men sånn har jeg alltid vært og kommer sannsynligvis alltid til å være det.
Men hva styrer meg egentlig????

Jaja nå er det snart ny uke med nye muligheter som de sier……blir mye jobb(helt greit) og minst ett besøk hos lege for tester og prøver ……..så får vi se 😉

Men skal vel ikke klage for mye,akkurat det brystet mitt nå i kveld er min egen skyld,men skjønner ikke årsaken i utgangspunktet og hvorfor jeg fikk det halvannen time før treninga i stad for jeg trena med lav puls på morran og har ikke stressa noe ellers i dag ……men men den som lever får se og jeg satser jo på det 🙂

Høre litt på musikk da 😉 Det hjelper ihvertfall litt……