UKA BLE AVSLUTTET MED EN GANSKE IDIOTISK RULLESKITUR.
Ikke idiotisk fordi den var veldig lang eller veldig hard eller noe sånt,men fordi jeg gikk 4 runder rundt Bergsjø (14,4km) på egentlig kjempedårlig asfalt.
Hvorfor gjorde jeg det?
Det veit jeg ærlig talt ikke,men jeg var trøtt og sliten i dag etter å kun ha sovet ca 10 timer tilsammen de siste 3 nettene,så mentalt var det enklest…….skulle egentlig ha løpt litt over 2t pga en legg «med noe rusk i» valgte jeg den enkleste løsning……..

Det skal sies at turen gikk veldig greit og er det en ting jeg kan er det å gå jevnt……49,37-49,36-49,51-49.37 uten å se på klokka sier vel det meste om akkurat det 😉 (hadde litt trøbbel med den ene sperren på 3 runden,derfor noen sekunder saktere)
DEN DAGEN DE LEGGER NY ASFALT PÅ GEITHUSVEIEN OG HEGGENVEIEN SKAL JEG SKØYTE 10 RUNDER 😉
Det vil bli mitt bidrag til feiring 🙂

Pr.d.d er deler av disse veiene nærmest livsfarlige for alle på 2 hjul og noen på 4 hjul ……..og bilene kjører helst midt i veien og i sikk sakk……jeg også……

UKA HAR VÆRT POSITIV.
Positiv uke fordi ,ingen ting galt er funnet i forhold til hjertet og blodårer,blodtrykket er medisinert og det funker og jeg kan sakte men sikkert begynne å presse pulsen litt .
Fra å få dritvondt i brystet med puls over 140 har jeg denna uka vært med på 3 intervalløkter hvor jeg presser pulsen opp til 160 dvs lav sone 4. og det har gått bra,og all annen trening har fungert bedre enn på veldig lenge.

Trena 14 økter hvorav 7 rulleski ,6 løping ,1 styrke.

Så får jeg håpe at neste uke blir like bra både i forhold til kropp og trening.

Helsemessig gjenstår noen ting.
Lavt stoffskifte skal medisineres,og som jeg håper bidrar til endel positive ting.
Svimmelheten som jeg har 24/12 når jeg reiser meg fra stol eller sofa og som også kan komme litt ellers også må jo fikses.
Også er det detta hjerteflimmer-greiene da………jeg personlig har ikke så mye plager av det,kun enkelte ganger i starten treninger eller noen ganger hvis jeg plutselig begynner med noe fysisk ,men det går jo over etter 10 sekunder,men hvis ekspertene mener det må gjøres noe,så ja takk.

Hvis det finnes en operasjon eller ei pille som gjør meg 30år yngre,så ja takk til det også 😉
Hvis ikke får jeg bare late som 😉