Bildet er fra Stavanger på mandag.

PLANEN FOR DAGEN VAR EN ROLIG KLASSISK RULLESKITUR RETT ETTER JOBB OG SÅ CA 1T MED JOGGESKO PÅ KVELDEN
Etter 4 nattevakter og 2 treningsøkter pr dag var kroppen litt slapp i dag og nesten så slapp at jeg dro på helsestudio og løftet jern 😉
Men heldigvis gjorde jeg ikke det for når jeg først fikk på meg rulleskia var det jo både hyggelig og fint å gå en halvlang klassisk tur litt rundt omkring i Modum.
Og siden sola varmet littegrann ble den også utført i bar overkropp 😉
Visste egentlig ikke hvor jeg skulle gå så planen ble forandret underveis…….mest i forhold til terrenget men også i forhold til trafikk og asfalt……..Ny asfalt fra Buskerud skole et lite stykke gjorde at jeg havna i Skotselv,men snudde ved det nedlagte fengslet Hassel …….
Mest mulig bruk av beina var liksom et mål,riktignok med lav frekvens og puls.

Mens jeg gikk der tenkte jeg egentlig ikke på så mye siden jeg hadde musikk på øret og i dag var det en herlig blanding av Queen,Kim Larsen,Abba,Whitney Houdsen,DDE og Jahn Teigen.

Men på et tidspunkt tenkte jeg,da låta «den gang da jeg var lille» kom.

Jeg gikk de slake motbakkene opp fra Strandgata mot VestreSpone og tenkte:»tenk hvis langrenn hadde vært slik som langrenn(spesielt turlangrenn) var før hvor O2 ,teknikk og skifølelse betydde mest,hvor slanke gjennomtrente seige typer tok seirene og ikke som i dag hvor helsestudiogutta rasker med seg det meste.…..DET HADDE VÆRT FINT DET.

For å sette det på spissen kan en i dag bli god turløper ved kun å trene på helsestudio ved løfte masse jern ,ta noen timer på Skireg, ha O2 som en nyfødt baby og så kan man kikke på rulleskia/skia en gang i uka………jeg er for utvikling ,men noen utviklinger er tragiske……..som f.eks turlangrenn .
Derfor mener jeg at skate må overta for klassisk slik at O2,teknikk og skifølelse igjen blir det ihvertfall jeg forbinder med langrenn.

FIN TUR IHVERTFALL…..ANBEFALES…..

DAGENS ANDRE TRENINGSTUR ETTER 2 TIMERS SØVN.
Merker jo at jeg har hatt 4 nattevakter på rad og at jeg har hatt ferie,så søvn må dessverre til,så jeg droppa badestranda i dag.
Klokka 2000 tok jeg på meg joggeskoa og løp lett opp til Glomsrudkollen.
I LOVE RUNNING 🙂 bare synd jeg er 54år…….og ikke 24…..
Men herregud,det går jo greit da ……
Fjerde kortreiste «toppturen» på 4 dager…..kanskje blir det 2 til før uka er omme….hvem vet …….

HA EN FIN FREDAGSKVELD