Den håpløse ideen var ikke så håpløs men ble tatt veldig på sparket ……….fikk plutselig for meg det på morran i dag at ….hmmmm ja en lang staketur litt sånn halvhardt føltes veldig riktig i dag til tross for en smak i munn av en blanding mellom vodka og tequilla……..så frokost ble det dårlig med,men nå kjenner jeg jo kroppen min ut og inn,så ideen var jo ikke helt håpløs 😉

For de spesielt interesserte staka jeg med 2 x 3èr hjul. Derfor er km-tiden ikke all verden,men jeg var tross alt ute i 7t totalt med diverse stopp for bl.a å ta bilder 😉
Har nå hørt på Meat loaf i 7t ………jaja kan vel alle utenat da 😉

Men for å være ærlig var det en blanding av frustrasjon samtidig som jeg liksom måtte ut å «lufte hue» som var utgangspunktet for dagen trening…….alternativet vil jeg helst ikke tenke på….

Så når jeg skal lufte hue er det beste alternativet ,når alt kommer til alt,lange treningsturer……..jeg er i ekstremt god fysisk form til å være 53år og det må jeg bare benytte meg av……..

Blei en fin tur ..……men faen det stillinga av klokka har jeg ikke sansen for ,bekk mørkt klokka 17 jo……..gikk 106km kun staking……var nære på å sprekke ved Krødern,men jeg LOVPRISER ALLE SØNDAGSÅPNE MATBUTIKKER, så ei lefse og litt å drikke på Coopen på Krødern redda de neste 26km.