FØRST MÅ JEG BEGYNNE MED Å SI AT KOMMUNEN UT I FRA MITT STÅSTED I DAG GJØR DE EN KJEMPEGOD JOBB .
Det har jeg sagt helt siden jeg flyttet tilbake til distriktet i 2016, for når jeg satset mest var det ikke slik og Ringkollen ble benyttet unød
vendig mye ,unødvendig for hvis kommunen hadde rota seg ut når det var behov og JEG HADDE VISST at de kom til å kjøre hadde jeg selvfølgelig gått på Øståsen eller hvor det måtte være i Modum.
Men jeg visst jo aldri ,så derfor ble veldig mange økter,spesielt i friteknikk utført med utgangspunkt Ringkollen.
I perioder opptil 5 dager i uka over lengre tid…………..helgen gikk jeg som regel dobbeltrenn.

I dag har kommunen en kjøreplan som de forholder seg etter og en kan følge med på skisporet.no hvor de kjører til enhver tid og ut i fra det jeg vet går det for det meste greit,men noen ganger blir planer endret og løyper blir kjørt senere på dagen eller andre løyper blir kjørt i steden for den opprinnelige planen og det har vært tilfeller hvor en ikke kunne spore de ved hjelp av Skisporet.no .
For meg er ikke det noe problem i 2021,men setter jeg meg selv tilbake til, la oss si 1993,hadde jeg blitt stresset og irritert.
Så jeg skjønner de som trener 2 ganger om dagen for å bli best mulig på ski,at det ikke er bra nok .
Kjøringen er bra nok,men kommunikasjonen er ikke bra nok.

De som satser 100% trenger for all del ikke «nykjørte løper hver dag» men de må ha oversikt for å kunne planlegge og utføre øktene mest mulig effektivt, for noen av øktene bør utføres under gode forhold.

SÅ PÅ VEGNE AV DE SOM SATSER PÅ Å BLI GODE PÅ SKI SÅ OPPFORDRER JEG MODUM KOMMUNE TIL Å TA TAK I KOMMUNIKASJONEN.
Legger de inn en melding når de starter arbeidsdagen når det blir forandringer evt dagen i forveien «at i dag blir vi forsinka,eller vi kan ikke fordi noen har blitt syke,maskinen er ødelagt eller hva som helst» så tror jeg mye er gjort.

DETTE VAR IKKE NEGATIVT MENT ,MEN EN OPPFORDRING OM FORBEDRING PÅ ENKLE TING.

HARDTSATSENDE LANGRENNSLØPERE KLARER FINT Å GÅ I 5CM NYSNØ OG LITT YMSE FORHOLD,LIKE MYE I DAG SOM I 1990,MEN MULIGHETEN TIL KOMMUNIKASJON ER I DAG I EN ANNEN VERDEN OG DET BØR MAN BENYTTE SEG AV .

GOD SKITUR I HELGA……NYKJØRT FRA SPONEVOLLEN I DAG,KOMMER LITT REGN NÅ ,MEN ER SIKKERT HELT GREIT Å TA SEG EN TUR I HELGA.
SNØ ER DET NOK AV.