Det er uten tvil høst ute(dessverre) men sola slår til innimellom slik at en solhungrig kropp kan ha det litt kjekt noen timer midt på dagen 😉 .

Når jeg skulle ut å trene i dag ,rett etter jobb sånn ca kl.12 viste termometeret i bilen 21 grader,sola skinte og det var ingen tvil om at her var det bare å kaste klærne og hive seg ut på rulleski 🙂
Etter 4 dager med et nazi-opplegg i forhold til minst mulig trening (max 1t pr økt og 2t pr dag)har formen blitt vanvittig god,som jeg håpet skulle skje.
Så er det jo da for min del,synd at både Godokkløpet og Sæterløpet er avlyst……….kunne sikkert løpt noen andre løp,men var de 2 jeg hadde oppi hue og ser ikke vitsen med å reise «land og strand rundt» for å løpe noe annet.
Har jo tross alt store mangler på løpstrening med høy puls og høy hastighet pga langvarig achilles-skade,men akkurat Godokk og Sæter ,hadde vært litt morsomt,begge er jo litt seige og er det en ting jeg er så er det å være seig 😉 kompenserer ihvertfall litt i forhold til manglende fart.

Apropos seig……….planene om ny pers på antall km på rulleski står fortsatt ved lag og blir nok utført innen 10 dager……….må bare gå inn de nye skia …..så da får vi se hvor langt det blir…..persen er 160km så da………
Ideelt sett burde jeg som liker meg best jo varmere det er utført dette i juni,men sånn ble det ikke i år, var vel badestrender som lokket mer 😉

TILBAKE TIL TRENING I BAR OVERKROPP.
Ideelt sett burde det jo vært sommer hele året………tenk så deilig…….men men vi bor i Norge og da står vi dessverre fremfor noen kalde mnd og som «langrennsløper» er det jo det man trener mot…….å gå skirenn og da bør det jo helst være litt kaldt for at snøen skal lave ned og man får lagd skiløyper.

Men som jeg alltid har sagt……VEIEN MOT MÅLET ER EGENTLIG DET KJEKKESTE ,så blir da målet en ekstragevinst om man klarer å nå de,som slettest ikke er garantert. Snarere tvert i mot .

KONKURRANSER I HØST OG TIL VINTEREN.
Har ingen anelse hvilke konkurranser jeg kommer til å stille opp i ,men håper jo på å få gått noen skirenn og sånn treninga ser ut nå er det som det alltid har vært,lange klassiske renn med mange høydemeter,mye diagonal og minst mulig rå-staking som gjelder for meg.
Og kanskje lengre skøyterenn,men akkurat nå går jeg klart best klassisk i motbakke.
Vi får se…….jobber mange helger på mnd,har 4 barn i Stavanger og i tillegg har vi denna covid19-situasjonen,så kanskje alt blir avlyst ……hva vet vi om fremtiden???
Egentlig ingen ting,bortsett fra at vi alltid håper på det beste.


Og så er det egentlig ikke så viktig lenger,er jo tross alt ikke topp-idrettsutøver selv om jeg trener mye mer enn mange utøvere som får det både i «hue og ræva» og tror de er toppidrettsutøvere.

Men det hadde vært artig å sett hvor god jeg egentlig er i forhold til andre som er over 45år……..tror jeg ligger godt ann 😉


HA EN FIN HELG,MED ELLER UTEN TRENINGSTØY