VI SOM ER OPPVOKST OG BOR I NORGE HAR UTVILSOMT «TRUKKET VINNERLODDDET»
Hvis vi ser rundt oss i verden er vel Norge,tross at Høyre har styrt landet i snart 4 år,verdens beste land å bo og leve i.

Så er det jo innad i Norge ting som kan forbedres og gjøres annerledes og høstens stortingsvalg vil jo på mange måter «stake veien vidre».
Jeg vet pr i dag ikke hvilket parti jeg skal stemme ,syns ingen partier holder hva de lover,og pr i dag er det vel kun MDG som faktisk sier hva de mener og som sikkert vil prøve alt i deres makt for å få deres ideer gjeommført,men de som stemmer MDG kan jo ikke ha beina planta på jorda i det hele tatt for deres politikk er totalt virkelighetsfjern……..eller utopisk som er et mer dekkende ord.

Nok om det.

Min dag i dag har vært som alle andre dager,eller egentlig litt mer kjedelig fordi jeg har 4 barn boende 500km unna ,det er ingen ting å gjøre eller se på ,hva barnetog og sånt angår.
Jeg har jobbet 26 timer i helga og skal på jobb igjen i natt,så ………..17-mai 2021 går fort i glemmeboka selv om jeg selvfølgelig vet hva 17-mai,Grunnlovsdagen betyr for Norge som nasjon.

Syns egentlig denne sangen passer fint…..er ikke noe fan av Nasjonalsangen ,denne seier mye mer ….at den blir sunget av Kim Larsen ,en Danske for så være —–Skandinavias beste enterteiner og sanger gjennom årtider.
Teksten er skrevet av Johan Nordahl Brun Grieg(1902-1943) forresten og for de som ikke vet,han var Norsk.ENESTE JEG HAR GJORT I DAG FORUTEN NOEN TELEFONSAMTALER ER SOVE OG TRENE.
Treninga ble litt «så som så».

Er jo oppvokst med at på 17.mai trener man der ingen ,eller ihvertfall færrest mulig kan se en 😉 så det sitter jo i bakhodet selv om jeg ser ting har forandret seg på 40-50år.

Men uansett planla jeg en løpetur på «alle stiene på Furumoene«,og siden jeg er oppvokst i området kunne jeg fint holdt det gående lenge og når sant skal sies kunne jeg holdt på en halvtime til,men sååååå gøy var det ikke i dag i regn og søle og en kropp som både fysisk og psykisk ikke var helt i hundre.

Så det fikk holde med dette her(se under) var vel ute i nesten 3t med noen stopp…..Deretter ca 35min styrketrening.

SNART JOBB OG I MORRA ER DET HELDIGVIS HVERDAG IGJEN MED ÅPNE BUTIKKER OG «NORMALE DAGER»

HA EN FIN NATT OG EN FIN TIRSDAG