I GÅR VAR EN TRAVEL DAG.
Strengt tatt burde jeg slappet litt av ,men det er liksom ikke meg,så jeg «dundra» ut på en staketur på rulleski på 42km.
Det gikk jo helt greit,men merker at det er litt forskjell å stake på rulleski kontra ski……muskulaturen får»kjørt seg mer på asfalten» men det er jo ikke noe problem for en som har trent «sine timer» i en «mannsalder».DERETTER VAR DET JOBB TIL 2315 ,SÅ KOMMER JEG HJEM OG HVA GJØR JEG DA?
Jo sitter oppe til klokka 0230 og stort sett hører på musikk,men måtte innom denne filmen som «tok meg litt» her om dagen å se de sekvensene som gjorde meg veldig rørt,selv om hele filmen var en tårevåt sekvens for meg var det disse to sekvensene som fikk meg til å «gå i kjelleren».PÅ JOBB KLOKKA 9 I DAG.
Tror nok han jeg jobber hos ville påstått at jeg var litt surrete ,men det som er så fint er at vi bare ler av det og ser det morsomme i det.

TRENING I KVELD MED MODUM FIK.
Egentlig hadde jeg meldt meg på en fitness-time,men pga ulike omstendigheter måtte jeg omrokkere litt og når MFIK anonnserte intervall ,så tenkte jeg «det er jo kult».
Og det ble hardt,kult og en ny opptur i forhold til løpsformen.
Etter 2 mnd med noen forferdelig tunge lår opplevde jeg på tirsdag på bakkedrag opp fra Frydenberg mot Djupengrop at beina var i ferd med å bli mye bedre og dagens økt bekreftet jo det.
For 1 uke siden og 2 uker siden ble jeg «grusa» av mange jeg løp med,de 2 siste øktene har det vært helt motsatt.Jeg syns jo det er moro å trene sammen med alle,uansett kvalitet og personlighet,men jeg må si det var ekstra moro i dag å løpe sammen med Kristen Aaby ,en kar jeg har kjent siden jeg var 16år og vi har hatt mange treningsturer sammen og noen helt ekstreme i forhold til fart og lengde.

Snakket om det i dag …..den råeste turen jeg har vært med på på beina var en gang på 90-tallet med Aaby og Roar Bye……jeg brukte nærmere 6t ….
Jeg sprakk som en sekk etter ca 4,5t …….vi løp i skogen og litt på grusvei innover Holleia mot Grønnknuten og farten på veiene var under 4min pr/km ,uten drikke ,jeg putta pulsklokka i lomma fordi den peip hele tiden (var stilt inn til en viss puls,langturtempo-puls, ut i fra makspuls)

Snakket også om det å løpe inn til Abelone.…… I dag løper vi gjerne fra Skytterbanen i Flannum og T/r på rundt 1t10min….Før løp vi fra Hovedveien,2-3 min inn til skytterbanen ,inn til Abelone og tilbake og det var ytterst sjelden vi løp over 1t .
Aaby sin pers er 44 min,jeg har løpt på 49…..normalt løp jeg mellom 55 og 58min.
Mistanke om at Roar Bye har løpt grisefort t/r ,men jeg har ingen data på det,men var det en som var god til å løpe i skauen så var det Roar….han bare fløyt over terrenget.

Så når jeg sier «GUTTA SOM ER OPPVOKST PÅ 60 OG 70 TALLET» så er det ikke uten grunn.
Jeg kunne kommet med utallige historier om beinharde lange løpeturer……men lar det ligge foreløpig.
Synd Strava ikke fantes på 80 og 90-tallet.

Nok om det.

Var ihvertfall artig i dag å løpe sammen med Kristen og hans sønn Kristoffer og klare å holde følge.
Når man er snart 55år år må man ta med seg alle de små gleder og oppturer, for den nakne sannhet er jo at det hele tiden går nedover

Trena for ordens skyld ca 1t stuegulvsstyrke etter intervallen..

JAJA DA I MORRA HAR JEG FRI SÅ KANSKJE BLIR DET EN SKITUR ???
Fint å bo i Modum ,ikke er vi spesielt plaget med covid-19 viruset,det er fritt og godt ,vi har utallige muligheter for fysisk aktivitet og akkurat nå kan sånne som meg både løpe,gå på rulleski ,gå på ski,sykle og padle kajakk(det siste tør jeg ikke pga vannskrekk,men muligheten er der)

HA EN FIN KVELD.

SOM VANLIG SURRER YOU TUBE I BAKGRUNNE OG AKKURAT NÅ……