(SORRY MEN JEG SKRIVER RETT FRAM SOM VANLIG.)

DET ÆKKE NOE LETTERE Å VÆRE FORELSKA NÅR MAN ER 55 I FORHOLD TIL NÅR MAN ER 15,DET ER FAKTISK MYE MER KOMPLISERT.
Følelsene er de samme ,ja man har riktignok livserfaring og kan se det på en annen måte ,men det blir uansett slitsomt oppi hue.
Også er det jo sånn for meg,når man har «kastet klærne og………» ja alle skjønner hva jeg mener , så blir det mye mer alvorlig når man er 55 enn 15.
Slutt med å ha sex for moro -skyld liksom …….det er ihvertfall jeg ferdig med.

Derfor ble det bare 3 timers søvn i natt for selv om jeg var på jobb og hadde muligheten til langt flere timer på øye,så ,ja det bare skjer liksom når man har tilgang til messenger eller sms.
Skal ikke si mer om det……ETTER JOBB HADDE JEG EN AVTALE OM TRENINGSTUR MED KANSKJE VIKENS KONDISJONSBESTE FOTBALLDOMMER.
Uten at jeg skal påstå det 100% så tror jeg ikke mange er like godt trent kondisjonsmessig som Hans Egil Drolsum i en godt voksen alder og ut i fra ryktene er han også en av de aller beste når det gjelder fotball-dømming 👍
Jeg var drit-trøtt og tenkte «detta kommer til å gå smått og tungt»,men er rart med det når man tar på seg treningstøy og er vant til å trene da får man ofte noen endorfiner som gjør ting mye lettere ,så det gikk for min del veldig lett de snaue 13km vi løp i 10 minus.Mens jeg var ute og løp hadde jeg fått en melding via jobben om vaksinedose nr.3 kl.1445 ,så da var det bare å komme seg hjem ,trene 30min styrke og dra til Søndre Modum Ungdomsskole for et nytt stikk.
I mitt liv har jeg ALDRI tatt andre vaksiner enn de man må når man er liten,jeg er jo aldri syk og har sannsynligvis et godt immunforsvar.

Men nå i løpet av et snaut år har jeg tatt 3 vaksiner,å liker jeg det? NEI absolutt ikke og har heller ikke helt trua.
Men jeg gjør det av lojalitet.HVA SKULLE SÅ SKJE RESTEN AV DAGEN?
Hadde et lite håp,men det forsvant gitt ……av ulike grunner men JA jeg er drittlei COVID19.
Så etter en melding utpå kvelden tok jeg meg en ny treningstur ,en kort løpetur pluss litt yoga.NÅ LIGGER JEG DA PÅ SOFAEN,HAR 1 UKES FRI MEN ER USIKKER PÅ HVA DEN UKA BRINGER.
Hadde jeg KUN tenkt trening som jeg har gjort i alle år,så kunne jeg lagt opp en plan,men som jeg skrev i første avsnittet så er det vanskelig og det kommer det sikkert til å bli i lang tid dessverre og treningsplaner kommer nok litt i annen rekke.
Så får jeg bare se,tålmodigheten settes på prøve 😂 men kan ikke gjøre noe annet og samtidig tenke fornuftig og realistisk.


HA EN GOD NATT OG EN FIN FREDAG.

TROR JAGGU JEG MÅ SPISE LITT,DET HAR JEG VISST GLEMT I DAG 🙈
Utrolig hva kroppen klarer