Da var det besøket hos ungene over for denne gang .
Og det er jo alltid kjekt ,men litt trist å reise igjen…….men men sånn er det .
Har en sånn «rar ting» at før jeg reiser må jeg si «hadet» til alle ungene og når jeg dro i dag hadde jeg ikke sagt det til yngste sønn …….så da måtte jeg prøve å finne han i mylderet av unger i Stavanger idrettshall 😉
Innebandy-turnering .
Desverre uten hell,men jeg ringte på veien så da kunne jeg fortsette med god samvittighet .
Jaja noen rare ting må en jo ha 😉

Jeg har finni ut en ting.
Det viktigste når man er på besøk er ikke hva man gjør ,men at man er tilstede.

Før jeg dro klarte jeg selvfølgelig å trene 😉
Løp en «gammel runde» …….var i dette terrenget jeg løp 95% av alle løpeturene mine de 5 første åra……et veldig kupert terreng ……og jeg løp alltid fort eller halvhardt……..
Prøvde halvhardt i dag og det ble «så som så» 😉 men kunne jo skylde på en liten infeksjon……..kjekt å ha noe å skylde på.

BILTUREN HJEM VAR HELT FANTASTISK
Det var 7 timer med karaoke 😉 så nå er jeg sår i halsen.
Helt gal vettu……..men det er moro å synge ,men må si jeg fikk litt trøbbel når denna sangen kom

Stopper jo selvfølgelig når jeg skal kjøre 56-mil…..og Lyngdal pleier å være fast når jeg reiser alene……men i dag måtte jeg også stoppe ved «UTSIKTEN» ……det er utsikt over ,som jeg kaller det «Sarons Dal» nemlig Kvinesdal.
Pga omkjøring må jeg kjøre denne veien nå frem til januar…….litt kjedelig hvis man har det travelt,men ellers er det jo greit…….

Kjekt å komme hjem å være vitne til at snøen har kommet og at det er kuldegrader…..da er det håp for vinteren……og i morra går jeg nok på ski etterhvert………

Men nå er jeg klar for jobb 😉