BILDET ER FRA I MAI,HVOR KANSKJE OGSÅ MYE AV ÅRSAKEN TIL INNLEGGELSE VAR ANGST.

FOR ANDRE GANG PÅ 3 UKER HAR JEG OPPLEVD Å FÅ ANGSTANFALL NÅR JEG TRENER.
Og jeg skal love dere at det ække noe kult,men heldigvis har jeg nettopp fått vite at hjerte og blodårene mine er langt bedre i stand hen hos de fleste over 40år,så når jeg får summa meg og tenkt klart ,går det over.

I dag var jeg sliten når jeg begynte å trene første økta og regner med jeg var sliten fordi jeg provoserte frem endel stølhet i muskulaturen på mandag som kroppen jobber med(noe jeg egentlig ikke tenker over) pluss at jeg trener helt normalt som jeg pleier,og det er jo endel 😉

Så etter ca 20minutte i en motbakke følte jeg at det snørte seg i brystet,jeg ble redd og svimmel.
Det er en jævla uggen følelse ,men heldigvis klarte jeg å tenke klart,hadde jeg ikke gjort det hadde jeg ringt 113,det var faktisk så ille i 2 minutter.
Hvorfor sånne ting kommer vet jeg ikke,men har vel anlegg for angst da, for normalt sett så driter jeg jo oppi hvor hardt jeg trener,hvor lenge jeg trener,om jeg sprekker går næringstom eller hva som helst.

Vanskelig å si,men sånn er det og nå har det vært episoder i rolig tilstand de 2-3 siste åra,veldig sjelden,men dog.
At det nå har begynt å komme under trening liker jeg ikke,men men så lenge jeg klarer å tenke fornuftig takler jeg jo 2-10minutter med litt stress.

Nok om det.

DAGEN HAR BESTÅTT AV UTELUKKENDE TRENING,SKAL ETTERHVERT PÅ JOBB.
Det har kommet mye snø i Modum siste 48 timer og temperaturen har gått fra minus 10 til 0 ,så første økta i klassisk stil var utfordrende smøremessig.
Jeg bomma litt på smurningen så siste 5-6km ble det mye stopp for å skrape av is,men men min egen feil.


DAGENS ANDRE ØKT SKATE PÅ VEIER.
Elsker å skøyte eller i det hele tatt gå på brøyta veier og i dag hadde det jo kommet såpass mye snø at det var null problem å gå «over alt».
Faktisk mest utfordrende å gå på Furumoene fordi jeg måtte løfte beina høyere enn normalt,men ellers på de andre veiene var det helt glimrende selv om det noen steder var litt vanskelig å få tak pga isete underlag.

SKULLE JEG SI NOE OM PRESIDENTINSETTELSEN I USA?
Greit å få fjernet Trump som har i snitt hver dag siden han ble tilsatt kommet med 41 løgner eller usannheter.
Men hvordan det blir for den vanlige borger i USA med Biden,er jeg usikker på.

Man skal huske på at Demokratene i USA er langt mer på høyresiden enn det FRP er i Norge,bare til opplysning .
Så fattigdom og manglende skolering vil nok fremdeles være et stort problem i USA ,men rasehatet vil forhåpentlig dempes og så får vi håpe at våpenpolitikken blir endel strengere og at det blir lettere økonomisk for folk å få behandling på sykehus.

Nåtidens beste kvinnelige vokalartist fikk ihvertfall æren av å synge nasjonalsangen.


HA EN FIN KVELD.