Det måtte en akutt innleggelse på sykehus til ,og selv om det isolert sett er negativt kom det jo noe godt ut av det også.
Har måtte skjerpe meg med kosthold,sove litt mer og ta det litt mer med ro privat, men det aller mest positive med det var at jeg etter råd fra lege ble bedt om å trene sammen med andre hvis jeg på død og liv måtte bevege meg utenfor allfarvei…….og det er jo utenfor allfarvei jeg trives best 😉 Så ja jeg må på død og liv utenfor allfarvei 😉 det handler om livskvalitet.
Så da hang jeg meg på Ronny Losoa og de andre som trener med «Modum runners» og det er jo ganske kjekt selv om jeg pr.d.d bare får vært med på de rolige turene.

I morra skal jeg være guide på den korteste runden «min» i Flannumsmarka en typisk ekstra-økt runde 😉 for vi litt ekstra treningsvillige.
Så håper jeg at jeg utover sommeren både kan være med på hardøktene og være mer guide på de lengre turene både i Flannumsmarka ,Øståsen og i skogene mellom Modum og Sigdal.
Og med hjelp av Kristen Aaby skal vi vel finne nok turer både korte,lange og ekstremt lange sånn at Modums løpe-interesserte folk blir litt kjent med andre traseer enn Fiskestier og Furumoana 😉
Vi har utrolig mange fine steder å løpe på i Modum og i Sigdal selv om jeg er litt begrensa kjent på vestsiden av Sigdal…….mange av rundene mine på spesielt Øståsen ble til ved såkalt intuisjon ,det var bare å løpe ut ha kompasset i hode og finne en runde på 2-3-4 timer og så ble den en ny treningsrunde.
Det var den gang man bare dunka på i terrenget og på skogsbilveier og verken brydde seg om puls eller hvor lenge man var ute. En 2 timerstur kunne fort bli til 3 og en 3 timers kunne fort både bli 4 og 5 spesielt hvis man rotet seg litt bort……men det er sånn man blir kjent i de dype skoger,ved å rote seg litt bort 🙂

Noen runder ble også til ved at jeg som 25-åring var med «gamlegutta» på 50 pluss som var sånn som jeg er nå ,lokalkjent i de dype skoger 😉

Nå får jeg hive meg på rulleski ,flott vær så jeg har egentlig lyst til å gå veldig lenge ……..men får vel holde meg til 5-mil siden det er som det er……..

Ha en fin helg med eller uten treningstøy 😉