Åssen orker jeg? det er noen ganger også for meg et mysterium.

Psykisk sett lever jeg på håp og drømmer………noen ganger blir alt veldig tynnslitt,men aldri så tynnslitt at «snøre ryker» og at jeg gir opp.
Gidder ikke å gå mer i detaljer på dette området i dag.

Fysisk sett derimot virker det nesten som det er ubegrenset hva jeg kan gjøre uten å bli utkjørt.…..og det kommer vel av 2 ting……en kropp som er til de grader gjennomtrent ,pluss en psyke som jeg selv innimellom blir overrasket over.
Ja jeg kan klage og si at jeg sliter og det gjør jeg jo innimellom psykisk,men jeg er jo bestandig optimistisk ….sånn har jeg alltid vært……..og derfor har jeg heller ikke «gått til grunne»

I natt satt jeg opp til klokka 0530….tok en karaoke-natt 😉 ………og en kamerat av meg sa»hvis ikke du er dårlig i dag skjønner jeg ingen ting»
Opp klokka 10 ,null problem og i fin form .
Her tåles det meste 😉

Etterhvert…………..etter klesvaks,rydding og styring i huset tok jeg på meg treningstøy……...gikk 33min opp til Brunes.……..gikk så 3t på ski i ei lysløype på 1.5km (48km dvs 32 runder) ….. bare det å gå 32 runder er jo psykisk terror,men fysisk null problem…….
Så var det å sette skiene hos muttern og løpe hjem….dog bare 3km,men det skal gjøres 😉
Og er jeg sliten nå??? NEI *

Ja så noen ganger blir jeg imponert over meg selv fysisk…….men jeg veit jo at jeg kan holde det gående i timesvis……..er bare hue som evt setter en stopper.

HVORFOR ER JEG SÅNN? Jo fordi jeg har vært aktiv hele livet…….det er grunnen,…..knapt spilt et TV-spill,Mobil hadde jeg ikke før jeg var 28år og TV ser jeg så å si aldri på………men ja …i dag bruker jeg mye tid på internett,men grunnlaget for alle mennesker legger i barne og ungdomsårene………og når jeg vokste opp fantes verken internett eller mobiltelefoner og på TV var det kun NRK med 1 kanal.Det var vel nok skryt for i dag 🙂

Nå skal jeg etterhvert på jobb …klokka 23 og da går jeg de 4 kilometerne…….fysisk null problem…….psykisk =kjedelig,men jeg overlever det 😉

Apropro drømmer 😉