OVERNTJERN


VÆRT EI VELDIG RAR UKE.
Uka startet med en form som var ekstremt god,for så i løpet av 1 døgn (onsdag til torsdag) bli om ikke dårlig ,så ihvertfall langt tyngre og mer slitsom.
Grunnen er vel todelt,eller tre-delt faktisk.
En liten infeksjon etter en rulleskitur i endel vind på onsdag,været som overhode ikke liker og gjør noe med «gnisten» pluss at jeg har prioritert videosamtaler fra Kina fremfor søvn.

INFEKSJON.
Som veldig mange andre i disse dager ble jeg forkjøla og det er min egen skyld ,men i kjølevannet av dette fikk jeg også en overanstrengelse i en legg og en merkelig betennelse i øret,øreflippen, som har vært veldig vondt og det har blitt mye ibux og paracet.

VÆRET.
Folk får si akkurat hva de vil og høst….jeg hater høst.
I realiteten er jo høst den tiden på året hvor alt dør…så hvorfor skal jeg like det??? Nei takk…..
Får jo ikke psykiske problemer som mange gjør i mørketiden(høst/vinter) men mister litt gnisten for å si det sånn.

VIDEO-SAMTALER.
Det er jo egentlig bare hyggelig,men med 6 timers tidsforskjell går det jo ut over søvn…..spesielt når jeg i tillegg jobber mange nattevakter og egentlig burde å sovet litt mer enn jeg gjør.
Men hva gjør man ikke for damene 😉

DE SISTE DAGERS TRENING.
Som sagt har jeg vært litt ute av slag de siste dagene og treningen har foregått i veldig rolig tempo og spesielt i går trena jeg vel bare fordi jeg måtte finne på noe fremfor å ligge rett ut på sofaen.
i dag tok jeg en lengre tur,kombinasjon løping og rulleski…….og for første gang i år traff jeg ingen turgåere eller folk som trena.
Mulig de er redd elg-jakten? Eller kanskje var det været???

STRAVA OG BILDER.


DA ER DET BARE Å SLAPPE AV FØR JOBB,OPPDATERE MEG PÅ DAGENS SPORT OG SATSE SÅ PÅ AT VIKING OG WESTHAM DRAR I LAND 3 POENG HVER I DAG.
BEGGE MØTER JO OVERKOMMELIG MOTSTAND
VIKING MØTER JO ET LAG SOM IKKE TRENER MEN MOSJONERER,SÅ DER BØR DET BLI 3 POENG,ALT ANNET ER TRAGEDIE.

ELLERS FÅR JEG SE SISTE 20KM AV VM PÅ SYKKEL 😉

HA EN FIN KVELD.