NM GEILO …TROR DET VAR 1989

EGENTLIG ER DET BARE TULL,MEN ALLIKEVEL VELDIG VIKTIG.
Det handler om noe så dumt som STRAVASEGMENTER .

For de som ikke vet hva det er ,så er det en treningsapp som registrerer ALT,fra km,km-tider,antall høydemeter osv….

På lørdag og i dag opplevde jeg at perser ikke blir registrert på disse listene som heter «TOP 10 ALL TIME» og «TOP 10 THIS YEAR».
De kommer jo opp på økta mi som nye perser men allikevel «JEG VIL STÅ ØVERST PÅ TOP 10 LISTENE» 😂😂
Er jo tullete av en på snart 55….men «gud a meg» hvor irritert jeg blir.

DENNE DAGEN HAR JO SOM VANLIG GÅTT TIL TRENING.
Hjemme fra jobb rundt klokka 10.

Har måtte justere ned løpetreninga litt for å unngå skade ,derfor blir det etter mitt syn litt for mye rulleski,men man får jo bare gjøre det beste ut av det.
Var direkte uinspirert i dag og gikk ganske så rolig,syns jeg selv men gjennomsnittsfarten var helt grei så jeg i etterkant.

Tok et drag på 5.19km for å sette ny pers og det var jo null problem.……ny pers med 36sekunder og kun 4 sekunder bak rekorden en unggutt fra Lillehammer innehar(han har forøvrig mange rekorder i Modum på rulleski av en eller annen grunn)


DAGENS ANDRE ØKT BLE BENYTTET MED JOGGESKO.
Kunne dratt på friidrettstrening og løpt intervall,men velger å kutte ut dette denne uka siden achillisen er litt «bob bob».

Visste egentlig ikke hva jeg skulle gjøre.
…gå Dokka? Skiflyvningsbakken?Jogge på Moane??? Få meg meg noen damer på tur?? Det siste prøvde jeg jo selvfølgelig ,men ikke så lett gitt🤔 De vet ikke hva de går glipp av 😜


Det endte opp med en tur Fra skytterbanen på Flannum og T/R Abelone PÅ VEIEN.Helt alene…….


Løp veien fordi jeg tenkte det var tryggest for achilles med jevnt underlag,men huttetu så mye pokk det er innover der,så jeg vet ærlig talt ikke om det var noe sjakktrekk med Hoka-sko som jeg syns det er i overkant mye såle på……
Siste km merka jeg at achillesen ikke var spesielt begeistret,men men det ble er helt grei tur og tross alt og håper i det lengste at achillisen tålte det………nå 1t senere merker jeg ingen ting ,så det er jo et godt tegn.

ELLERS ER JEG EN SMULE STRESSA NÅ.
Knuste jo mobilen min forrige uke,kjøpte ny og den har fungert helt perfekt frem til i ettermiddag….jeg lastet ned noen musikkfiler og plutselig slo mobilen seg av …….prøvde å skru den på men helt nyttesløst.
Så var jeg da inne på You Tube og alt så ut til å gå helt fint med sånn restart-opplegg ………»jommen sa jeg smør»……nå står den bare der og jeg får ikke skrudd den av eller noe……batteriet får jeg ikke ut ,er altfor kompakt og jeg er redd for å ødelegge noe.
Hater sånne ting som ikke funker………
Så da sitter jeg her da,med en knust mobil som registrerer meldinger og stravaoppdateringer,men skjermen er helt svart og en «ny» mobil som verken vil slå seg av eller på…..

Satser på at Kjetil Bjertnes ,en gammel klassekamerat som driver mobildata er redningen i morra 🙏

Godt jeg har fri fra jobb i natt og har både vin og ØL stående …….TVn funker i det minste og PCn da …..så alle messenger-meldinger får jeg besvart 👍

Ha en fin kveld …her blir det nok mye musikk utover de sene timer