Etter å ha fått beskjed om høyt blodtrykk ,sannsynlig lavt stoffskifte og en rytmeforstyrrelse på hjerte som er noe mer «alvorlig» enn det tidligere har vært ble hele jeg mye mer pysete over natta.……..
Så akkurat nå syns jeg det er mest greit å trene enten sammen med noen eller ihvertfall der det er folk.
Pluss at jeg i går merka at jeg tok hensyn som jeg glatt hadde driti i for 1 uke siden……rart det der asså,men kanskje greit.

Derfor drar jeg ikke i Finnemarka og går på ski i dag selv om jeg veit det er fine forhold,men sannsynligvis lite med folk.
Blir vel en løpetur enten sammen med noen utpå dagen eller i nærområdet med kort vei til et hus hvis jeg skulle få problemer.

Herregud ærre mulig liksom,jeg som elsker å rote for meg selv langt inni skauene ….eller gå mil-vis på ski og rulleski…..jaja det går vel over når alle ting har falt på plass 😉

I går skjedde det ikke så mye……….men jeg er ikke skapt for å ligge på sofaen å se på TV………eneste TV jeg så på i går var musikkvideoer på You Tube utpå kvelden.

Hadde en liten utrykning på jobb utpå kvelden………stiller meg til disposisjon hvis noen trenger hjelp på jobb med et eller annet ,det er jo bare kjekt og selv om jeg er sykemeldt er jeg da for pokker ikke syk 🙂 men greit nok….jeg skal ta det litt mer med ro enn det jeg pleier…..

Trening i går bestod av en tur opp Dokka-løypa i Vikersund……en stigning på ca 3km hvor jeg som i går stort sett går skigang…….en teknikk som sikkert ser litt rar ut for vanlige folk men som er en veldig effektiv treningsmetode og var en viktig del av treningen for langrennsløpere før i tiden ………nå har det kommet noen mer fancye greier som heter elghufs og om det er noe mer effektivt veit jeg ærlig talt ikke…….løping er vel fremdeles den beste metoden for å høyne oksygenopptak og rulleski er vel den beste metoden teknisk sett……
Nok om det

Etter denna treningsøkta svirra jeg rundt i Vikersund og Åmot før jeg egentlig skulle ut på en kort rulleskitur i henhold til de restriksjonene jeg har fått nå de nærmeste 3 ukene,men pga litt økende smerter i brystet turde jeg ikke ,så da ble det heller en gåtur i nærområdet med noen skravlestopp .
Helt ok det på en måte,men ble jo ikke noe trening da ……men men 3 uker med restriksjoner er jo bare en liten del av et forhåpentligvis langt liv , så det skal vel t.o.m jeg fikse 😉

Ellers går det helt greit ……brystsmertene er der 24/12 dog veldig lite ,men merker hvis jeg begynner å stresse at de øker noe…….under trening merker jeg ikke noe mer økende smerter,men trening for meg medfører jo ikke noe stress,ihvertfall ikke den treninga jeg bedriver nå……rolige turer,da er det faktisk verre å ligge på sofaen å ikke ha noe å finne på.

Ha en fin dag med eller uten treningstøy 🙂

Fremdeles gjelder alle råd fra Helsemyndighetene…..Vask hender og hold avstand .