VÅKNA KLOKKA 1130 I DAG OG FØLTE MEG HELT ØDELAGT.
Eneste positive var en melding fra ei om en god dag .
Den meldinga hadde jeg egentlig venta litt på .
Sånne meldinger setter jeg stor pris på uansett og prøver så godt jeg kan å sende sånne meldinger også uten å bli for «intens» .

MEN HVA SKULLE JEG GJØRE I DAG?
Dårlig råd,ingen som jeg følte jeg kunne besøke sånn uten videre og var usikker på hva jeg orka av fysisk belastning.
Prøvde å få med meg folk på en løpetur rundt Bergsjø,men siden jeg ikke fikk noen respons tenkte jeg «da tar jeg meg en skitur».

SKITUR FRA «WESTAD».
Som jeg skrev i går må jeg ha noen utfordringer når jeg går på ski for tia,er lei av å gå i de samme løypene som jeg har gått i i alle år,se på kilometertider,strava-segment og hvor lang tid jeg bruker på ulike runder.
Så da parkerte jeg bilen 1km ovenfor Westad,gikk opp til Sponevollen før jeg gikk den vanlige runden om Hovlandsfjell,før jeg dundra ned bakkene til bilen igjen………»dundra og dundra» er vel å ta hardt i,men bremsa ihvertfall ikke før siste km ,sånn at jeg ikke ikke klarte å stoppe før jeg traff bommen,det hadde vært dumt.

Skrev på strava at jeg gikk på smurning fra februar 2019 og det er ikke kødd.……tok riktignok av glider som var satt inn i 2019,men i midten var det smurning ,hva vet jeg ikke ,men det funka ihvertfall 😉


MÅ SKRYTE AV MODUM MOMMUNE OG LØYPELAG SOM KJØRER LØYPER.
Tror ikke jeg av de som har klaga på løypekjøring siden jeg flyttet tilbake fra Stavanger i 2015.
Jeg har en viss peiling på arbeidstider,budsjett osv,men jeg er veldig glad for at vi har engasjerte mennesker både i kommunen og i de ulike løypelag som er interresert i å legge forholdene til rette for de som har lyst til å gå på ski.

Vi opplevde det påsken 2020 og det samme har vi opplevd nå de siste ukene,så jeg syns de gjør en alldeles utmerket innsats.
Tusen hjertelig takk 🙏

HA EN FLOTT KVELD.

HER ER DET SOM VANLIG MUSIKK OG AKKURAT NÅ (kanskje litt sant det ,men men jeg ser ingen andre enn meg selv)