Media gjør selvfølgelig den jobben de skal i en sånn situasjon Norge har kommet oppi og det er flott at de oppdaterer informasjonen fortløpende.
Men er det egentlig intressant aldersgruppen på de som er døde og de som er smittet????
JA vi vet at noen dør……JA vi vet vi er i en alvorlig situasjon og at mange kommer til å havne på sykehus……….JA vi vet at de fleste går det helt fint med……JA jeg vet jeg kan smitte andre selv om jeg ikke har symptomer selv………JA jeg vet at i Norge har noen stryki med allerede og flere blir det….mange flere ….men trenger en å si dette hver eneste time hele døgnet??? Har vi ikke nok av folk med angst i detta landet fra før ??? HelseNorge har vel nok å gjøre nå med denne virusen så det å skape flere akutte angstanfall hos befolkningen er vel ikke det smarteste……….Jeg trodde jeg hadde fått corona-viruset i går og at mine siste timer var et faktum……..det ække kødd ,for det hender jeg er litt sånn 😉 Men jeg gikk meg en tur og har ikke sett på nyheter etterpå……..og etterpå har jeg ikke hatt et eneste symptom ……rart det der gitt 🙂
Mulig media bare gjør jobben sin og at det er jeg som reagerer feil ………..og jeg trenger jo ikke å se på nyhetene heller da…….har vel nok av andre kanaler 😉 hvis jeg må se på TV ……..

Kommer sikkert til å se litt på nyheter i løpet av dagen,men jeg må begrense meg selv sånn at jeg slipper å få sånne teite angstanfall helt uten realitet men alikevel så virkelige der å da………men enn så lenge blir det…….

Ellers får en ta seg en tur på skauen å gå på ski (hvis en kommer opp med bil…..og hvis kommunen kjører løyper………blir mye hvis dvs uvisshet og uvisshet liker jeg ikke 😉BYTTA UT SKI MED JOGGESKO I GÅR.
Pga mildvær og regn fikk jeg beskjed om at det var dårlig føre på Øståsen i dag ,så da tok jeg heller på meg joggeskoa ,gikk skigang og jogga opp Dokkaløypa….siste delen var jævla glatt med vanlige joggesko………. vassa så i snø nesten opp til Sandtjern og jogga så i skiløypene frem til Djupengrop ………. delvis sklei på isen og jogga/løp tilbake til Idrettsplassen i Vikersund. Var bare isen ca 2km nedover fra parkeringa.
Så ble det 45min styrke på stuegulvet etterpå…..

Ha en fin mandag.