STARTA JO DAGEN MED TRENING SAMMEN MED BENEDICTE.
Det var avtalt,men hva vi skulle gjøre var litt usikkert,men håpet på intervall.
Jeg har jo slitt med setemuskulaturen og hamstring den siste tia og ikke vært i stand til å løpe fortere enn 5min/km på flatmark pga smerter og bevegelighet,pluss at jeg i går fikk veldig høy puls under en treningsøkt samt 2t med vedvarende smerter i brystet etterpå og B har heller ikke følt seg i form på ei stund så det var jo et sjansespill å begi se ut på intervall.
Men Benedicte var i mye bedre form enn antatt og jeg hadde mye mindre smerter i sete og mye større bevegelse i hofta enn på 14 dager ,så økta ble veldig bra selv om jeg selvfølgelig ble løpt i fra pga dette brystet og høy puls.
Løp 3 x 10min ,sammen første draget men så måtte jeg bare «roa det litt ned» og la B forsvinne ….var vel sånn ca 30sek bak på de 2 siste.
Prøvde egentlig på siste draget å ta henne igjen,men det bare medførte mindre oksygen og stivere bein og litt svimmelhet 😂
Men jeg var fornøyd jeg pga sete og hofta,infeksjoner går over av seg selv.

B ække sliten asså,bare noen klokkeinstillinger som måtte fikses 😉DET VAR DISSA DAMENE PÅ JOBB DA SOM MÅTTE TILFREDSTILLES 😂
Nå høres det annerledes enn det egentlig er,jeg kunne jo sagt desverre siden jeg er singel,men neida jeg bare tuller.
Har 3 flotte hyggelige kvinnlige medarbeidere som synes jeg har det litt for rotete ,ihvertfall i skapene hjemme.
Og ja det hender jeg får litt kjeft på jobb også på «bretting av klær»😂 men det går fint,jeg tåler det.

Så det var tilfredstillelsen,at jeg rydda i skapene og egentlig hele kåken.
Derfor måtte jeg ta meg fri fra trening på kvelden ……sånn er det ,men syns det er artig jeg når folk sier rett ut hva de mener for det pleier jeg å gjøre også og ser sjelden noe grunn til noe annet.
Og ja ,det trengtes en opprydding 👍 så det er jo egentlig bare å si takk .
Men nå er det bortimot strøkent her 😉SIER RETT UT HVA JEG MENER HANDLET VEL DEN «DYPE SAMTALEN» MYE OM OGSÅ.
Skal ikke gå inn på det,men når folk sliter med ting så bruker jeg å tilby hjelp såfremt vi har en viss kjemi og jeg vet jeg kan hjelpe.
Derfor har jeg brukt mye tid i kveld på nettopp dette.
Så får vi se hva som skjer,jeg ønsker at alle skal ha det bra og ihvertfall folk som henvender seg til meg ,dog noen ganger med en innfallsvinkel som de vet jeg er god på,trening 😉
Det spiller ingen rolle hvilken innfallsvinkel man benytter bare man etterhvert kommer frem til kjernen eller roten .
Å jeg blir jo litt «rørt» når folk sier «vet ikke hvorfor jeg er så ærlig mot deg,men det føltes bare naturlig».
Da har jeg oppnådd første steg.

SÅNN VAR DEN DAGEN,HAR SELVFØLGELIG SKJEDD ANDRE TING OGSÅ MEN ALT TRENGER JEG IKKE Å FORMIDLE.

NÅ TAR JEG KVELDEN FORAN TVn MED SERIEMORDERE 😮
Så blir det nok en løpetur med B på formiddagen i morra også og kanskje jeg får litt ros ,skal ikke se bort i fra det 😊 fordi jeg bare har trena en gang i dag.

Får litt «kjeft» innimellom når jeg er skada,eller sliten eller litt overtrent.
Neida ikke kjeft men gode råd som bare er ment godt, og det er en av fordelene med å ha faste treningspartnere om det er kvinner eller menn.
Da blir man godt kjent ,ikke bare hva trening angår men egentlig alt og man kan tillate seg å si ting til hverandre som man ikke ville sagt hvis man ikke kjente hverandre så godt.
Og så vet man hva livet inneholder av andre ting enn bare trening og det er viktig når man skal gi tips eller råd til folk om trening. Noen har en travel hverdag mens andre har lite å gjøre og da blir belastningen totalt ulik selv om man trener akkurat det samme.

Nok om det,vi trener mye sammen,fordi vi kjenner hverandre godt, matcher hverandre som regel veldig bra på de fleste øktene og begge jobber turnus med mye fritid på dagtid.
Sånn er det visst noen skulle lure eller fantasere om andre ting
MEN NÅ MÅ JEG SE PÅ SERIEMORDERE ASSÅ
Det er ihvertfall syke personer, som jeg ikke har veldig mye til overs for på lik linje med seksualforbrytere og folk som utfører familievold om det er fysisk eller psykisk-
Men interresant å se og høre hva slike mennesker tenker.

HA EN FIN NATT OG EN FLOTT SØNDAG OG VI HÅPER PÅ SUN PÅ EN SUNDAY 🌞.