FRI FRA JOBB ,FLOTT VÆR OG KJEKKE FOLK Å TRENE SAMMEN MED.
Da blir en i god form da ,hvis man ikke overdriver 😉 nå er vel ikke jeg kjent for å ligge på latsiden treningsmessig men faktisk så trener jeg ikke mer enn rundt 17t i uka ,har gjort lenge nå,så det er bra og mye mindre enn jeg har gjort på veldig mange år.

Ikke så opptatt av kilometer og sånt ,men har løpt 103km på beina hvorav ei intervall-økt,en distanse-økt og en litt halvfort uten at den var veldig slitsomt.
Resten hyggelige turer fra 10 til 20km.
Gått rundt 120km på rulleski og såvidt vært innom styrketrening.

Og den meste av løpinga er sammen med B og det syns jeg er veldig kult,tror faktisk ikke jeg kunne hatt en bedre treningspartner akkurat nå.
Og jeg tror hu kan være glad også når jeg skal være helt ærlig.

De 3 siste dagene har jeg riktignok løpt alene og jeg merker med en gang at «det er noe som mangler» og «at det er vanskelig å beherske seg» .

Fredag hadde jeg ei planlagt økt før avreise til Stavanger.


Men det var kult både på lørdag og i dag å løpe rundt på «gamle trakter» i Stavanger.
I dag traff jeg attpåtil kjentfolk som jeg stoppa og pratet med og i en såpass stor by så skal det godt gjøres egentlig,men desto hyggeligere.Blitt mye bilkjøring de siste 3 dagene,satt på med søstra med barn og «type» ,og jeg må vel ærlig innrømme at det er 10-ganger bedre å kjøre enn å være passasjer.
Men greit med selskap da,selv om de IKKE spiller høy musikk,prater VELDIG lavt og kjører i OVERKANT behersket 😂 Men vi kom trygt frem da 😉KONFIRMASJONEN .
Gikk veldig bra med Sander(konfirmanten) ,tror han var fornøyd og for min del var det jo kjekt å treffe igjen alle i selskapet.

Da var 2 av 4 konfirmert 👌 2 år til neste.


LÅ PÅ HOTELL I HELGEN RETT VED TJENSVOLL .
Hyggelig med hyggelige folk,men når man kommer til frokost stuptrøtt og det går en kokk rundt å spør om maten smaker bra og hva jeg har for planer for dagen.
Da blir den hyggeligheten et irritasjonsmoment 😂 jeg var trøtt ,skulle spise frokost i ro og mak ,da skal det ikke flyge rundt en fyr som er påtatt overhyggelig .


«AKKURAT» KOMMET INN FRA EN RULLESKITUR.
Måtte rett og slett ut å bevege meg etter 7 timer i bil og lufte hue med høy musikk ,så da ble det en rolig staketur.»
Treningsmessig ikke noe for seg,men psykisk veldig greit og kanskje også muskulært etter 7t i så å si en stilling.


DA VAR DENNE UKA OVER.
Så håper jeg på en like bra uke som kommer og håper å avslutte den med et løp i Drammen hvor Benedicte perser no grådig på 10km 😉


HA EN FIN UKE.
Da har jeg plutselig fått denne «på hjernen»
😉