NEI JEG SNAKKER IKKE OM 17MAI MEN OM FURUMOMILA.

NÅ SKAL JEG VÆRE HELT ÆRLIG.
Furumomila har i alle år vært et mareritt oppi hue mitt,værste løpet jeg visste å løpe før i tia for selv om jeg var ganske brukbar til å løpe ,hata jeg Furumomila.
Hvorfor? Tror det rett og slett var at jeg satt for høye forventninger til meg selv samt at jeg jo er oppvokst «midt i løypa» ….etter 4km passerer jeg jo hjemstedet mitt ,kun 30m unna.
Jeg kjenner hver stubbe,sti og rot i løypa og tja det har vel noe med det å gjøre…..
Derfor har jeg heller aldri løpt fort i dette løpet persen på 34.25min er jo veldig dårlig men jeg er redd den blir stående for selv om jeg oppi hue noen ganger tror at jeg kan løpe på både 33 og 34min ,er nok det veldig urealistisk selv om jeg skulle være skadefri i ett år og kun trene løping.
Alderen setter sine spor,ihvertfall idrettsalderen.

NERVØS SOM OM JEG SKULLE VÆRT 25ÅR OG STOD FORAN NM 5-MIL SKATE.
NM på ski,50km skate var min desidert beste øvelse når det gjalt NM på ski og nervene var vel til å «ta og føle på» dagen før hver gang og de ødela samtlige NM …….
Akkurat den samme følelsen har jeg i dag ……foran et løp som jeg egentlig kun løper for moro skyld.
Ærre mulig ……….
I mitt idrettsliv har de største presatsjonene kommet når jeg har hatt følgende oppi hue mitt « detta blir kult,så langt har jeg aldri gått,så hard løype har jeg aldri gått detta blir helt konge eller tja kanskje vinner jeg ,hvem vet»
Når jeg har tenkt følgende «detta må jeg vinne» eller «nå må jeg bevise noe» da gikk det som regel i dass…….

Denne uken har jeg trent mindre enn jeg noen gang har gjort foran en konkurranse,kun for kanskje å løpe så fort som jeg ønsker i Furumomila i en alder av 54år ….mannen er jo gal 😉
Og det er jo et sjansespill……..og resultatet får jeg se i klartekst i morra
GLAD FOR AT MINE BARN ØNSKER Å LØPE.
I mange år har jeg hatt barn som har løpt minimila,1,5km og 5km og det syns jeg er moro uansett om de løper fort eller sakte.
For meg betyr gleden av å drive idrett mer enn prestasjoner,så lenge de har det moro med det nivået de er på.
Skulle noen ha lyst til å bli verdensmestere i noe,så……..gjerne for meg ,men det er ikke noe krav selv om man heter Hellerud.
Og i morra stiller de 2 yngste til start på 1.5km ,de gleder seg og er ikke veldig opptatt av hvilken plass de kommer på.
Litt ulike sin far,men kanskje det er bra i lengden 😉

DAGENS TRENING…..
Rolig joggetur i mørket…….forelsket meg litt i terrenget rundt «kaggen» ,opp og ned og litt kronglete stier 😉


ELLERS HAR DET VÆRT EN FIN HØSTDAG.


HA EN FIN KVELD OG NATT…….HER LADER VI OPP TIL EN NY DAG MED «VERDENS BESTE SFO» 😉