SISTE FRIST FOR JULEGAVEHANDEL FOR MEG I DAG SÅ DA VAR DET BARE Å HIVE SEG RUNDT Å BRUKE PENGER.
Er veldig god på å bruke penger,skal ikke stå på det ,så får jeg bare håpe Posten Norge «lever for å levere» som mottoet deres er og at ungene i Stavanger får gavene juleaften.
Tipper det går bra.
Apropos Posten,så jobbet jeg der i 13år ,for det meste kjøring av bedriftspakker og jeg må vel si jeg «leverte for å leve» 😉 men posten sitt motto utad er det motsatte,dem om det ,men ja det går ganske kjappt også før jul .

Fikk handla julegave til meg selv også 😉 siden den gamle streika for noen uker siden.VELVÆRE HOS SANDVOLD AKUPUNKTUR.
Sliter jo hele tia litt med høyre side,den er litt svakere ,jeg har dårlig balanse og i det hele tatt ,så innimellom må jeg både til kiropraktor og til noen som løser opp muskulaturen og akkurat de siste gangene har akupunktur,kopping og litt massasje funka veldig bra på meg.

Men det handler jo egentlig å få nok blodgjennomstrømming i muskulaturen og noen ganger må man ha hjelp til det .

Så etter ei intervall-økt på tirsdag
under rufsete forhold merka jeg på det sjette draget at «noe skjedde» i bekkenet,ikke uvanlig ,men det uvanlige var at dagen etter var låret helt stivt og hadde smerter i kneet.
Alt kommer fra hofta/bekkenet og en prolabs-skade for snart 25år siden.
Så da var det nåler,kopper og massasje.
Så får vi håpe det blir happy ending rimelig kjappt.

DAGENS TRENING .
Ikke løpt siden tirsdag og det er litt kjedelig ,så i frustrasjon ble det en klassisk rulleski-tur og når jeg er frustrert går det fort.

Så også denna økta……
Tror jeg nesten med sikkerhet ikke har gått på hjul som har trilla dårligere ……når en står og staker ned mot Hatlekrysset fra Drolsum,ja da triller det dårlig
Men siden jeg er i god form for tia,var det bare en fordel for da fikk jeg brukt litt krefter.

SÅ HAR JEG FÅTT BESKJED OM Å BRUKE MUSKULATUREN I KVELD.
Siden jeg har hatt behandlig og siden jeg ikke skal «stivne til»,så da blir det nok en liten joggetur eller en gåtur ,etterfulgt av tøyninger senere i kveld.

DA ØNSKER JEG ALLE EN FIN FREDAGSKVELD HVA DERE ENN MÅTTE GJØRE.