Ny uke nye muligheter som det heter.

Dagen i dag startet på jobb etter en 12-timers vakt dvs for meg blir det jo nesten 13 timer da,men det er fordi jeg er relativt ny og bruker litt lengre tid på det meste enn de rutinerte.
Og så er jeg en forsiktig type som er litt redd for å gjøre noe feil.
Men nå har jeg det som regel ikke travelt heller(bortsett fra de 2 foregående morningene pga løp og trening med andre) så jeg har ikke noe behov for å måtte forlate jobben eksakt på tiden og om det går en halvtime eller time ekstra spiller som regel ingen rolle.
Jeg er der som BPA og trives med han jeg er hos og de andre ansatte så hvorfor stresse??

Etter jobb…….31km staking på rulleski og så hjem for å sove et par timer før jeg dro på en annen jobb…..eller jobb og jobb?? jo det er jo det,men jeg er jo sammen med en på helsestudio ,Gym2000,og da trener jeg selvfølgelig selv også……og skravler litt med de andre som trener der .

Så er jeg jo litt sånn at jeg ofte kjeder vettet av meg hjemme,prøver å være minst mulig hjemme for å si det sånn……..så da tok jeg turen til Åmot og Mix-kiosken……..Hører litt på gamle løperhistorier fra Åge Jarness ,tippe litt trav og (var 30cm unna full pott på V65 i dag )snakke litt med de jeg kjenner både betjening og kunder.

Det var i det store og det hele dagen i dag………ikke spesielt spennende ,men det er jo mandag 😉 men natten er ennå ung og den vet ingen hva bringer 😉 Her er vi sjelden i seng før klokka 3 ……