Dagen i dag ble akkurat sånn som jeg planla at den skulle bli………..egentlig ikke noe annet enn å skøyte de løypene som var kjørt opp i Finnemarka og rydde/vaske leiligheten.

Skitur i Finnemarka.
I dag var det helt fantastisk å gå på ski…….nykjørte løyper på 20cm ny natursnø ,strålende vær og god form…..kunne ikke hatt det bedre ,selv om jeg hadde håpet på kanskje 15-16km lengre runde……..men jeg klager ikke for hvis jeg absolutt skulle gå 55km kunne jeg gjort det 🙂 Men målet var bare å gå det som var kjørt og ferdig med det.

Har mista pulsklokka mi så derfor bruker jeg mobilen til denne strava-greia og derfor blir det ikke så mange bilder…..men tipper mange andre har lagt ut bilder fra kanskje sesongens fineste dag i Finnemarka.

HUSVASK,RYDDING OG JAHN TEIGEN.
Etter treninga var det bare å «ta et tak i leiligheten».
Det trengtes etter ei uke med unger i leiligheten ……ikke for det……de roter nok ikke mer enn meg ,men når 3 stk roter like mye blir det fort kaos 🙂

Litt rødvin,you tube med Jahn Teigen og Kim Larsen så gikk dette lekende lett 😉

Når det gjelder Jahn Teigen syns jeg det er rart at ikke statskanalen NRK har hostet opp en dokumentar om Teigen`s liv………han fortjener det og ærlig talt syns jeg også han fortjener en bisettelse på statens regning for han betydde utvilsomt mye for mange mennesker og mye mer enn andre som har fått såkalt «begravelse på statens regning».


Dansk Tv sendte en minnekonsert fra København etter at Larsen tok kvelden og her et et pat utdrag…

Jeg var heldig og fikk med meg konserter med både Teigen og Larsen…….henholdsvis i Drammen og på Viste Strand (Randaberg).

Onsdag 11 mars bisettes Teigen i Tønsberg domkirke og tar jeg ikke feil er en prest fra Vikersund ….Per Arne Dahl den som skal lede sermonien ……….