Siden jeg har begynt i ny jobb ser jeg viktigheten av å påta meg flest mulig vakter for å bli vant til rutiner og for å få en bedre kunnskap om dagliglivet til han jeg er hos. Så i dag var første arbeidsøkt ferdig kl.10 før jeg begynte igjen kl.1500.(ferdig kl.2300) Og i mellomtiden klarte jeg å få skvisa inn den andre jobben som fritidskontakt.

ÅMOTSENTERET Så sant jeg har tid og mulighet tar jeg meg gjerne en tur på Åmotsenteret hvor en kan sitte på MIX-kiosken,se på trav ,prate med folk eller bare ta seg en kaffekopp og slappe av. Eller man kan gå litt rundt i butikkene og prate med de man kjenner. Så jeg dro rett fra jobb og ut der i dag………Hvorfor sitte hjemme hvis man kan dra ut og treffe folk?

FRITIDSKONTAKT Som fritidskontakt gjør man det som er målet med jobben og for han jeg har med å gjøre består det av bedre fysisk og psykisk form ,samt sosialisering og siden han ønsker å trene på GYM2000 drar vi dit. Det blir som et «kinderegg» ….treffe folk og trene samt en samtale om «ting og tang» i bilen til og fra….. Jeg rodde 15km ….han jeg har med kjører sitt eget program og det fungerer veldig bra.