Ventet til litt uttpå da`n før jeg begynte å trene i dag i håp om at Modum Kommune hadde kjørt løypene slik de pleier på torsdager samt at sola muligens hadde fått litt tak .
Nå hadde ikke Kommunen kjørt………det jeg veit er at løypekjørerne ville kjøre løyper men ble nektet fra «høyere hold» og det skulle vært interessant å komme i kontakt med den personen som bestemte dette og høre hva grunnen var………….HARALD SILSETH har tydeligvis ikke så god oversikt på løypene ,hva som trengs og når folk benytter seg av disse……..nå i disse corona-tider benytter folk løypenettet i mye større grad enn på hverdager ellers i året…..

Jeg vet det er endel inkompetente folk som sitter og styrer ulike ting i kommunen og det skulle vært interessant og tatt en prat med HARALD SILSETH.
Vet det er andre som har vært i kontakt med denne personen uten å få et vettugt svar.

Dette er første gang jeg direkte klager på løypekjøringa i Modum(men for all del jeg klager ikke på de ansatte som kjører løyper men på HARALD SILSETH) ,ikke for min egen del,jeg klarer fint å gå på ski under alle slags forhold,men for Modum kommunes innbyggere og spesielt i disse tider med dette corona-viruset når det er viktig å legge de forhold en kan til rette slik at kommunens innbyggere kan benytte seg av disse fremfor å sitte hjemme og bli syke av å se og høre på nyheter.
Fysisk aktivitet og ut i skog og mark er en av de viktigste tingene en kommune kan legge til rette i en slik situasjoner vi har i Norge i dag.
Uansett skøyte jeg er bra tur på snaue 54km ………Startet i solskinn og avsluttet i snøvær……

Da blir neste oppgave å dra på jobb kl.2300 og før det må en vel være hjemme da…………i disse corona-tider………