ER IKKE NO FOTOGRAF,MEN SYNS JEG VAR HELDIG MED DETTE 👌 DELINGA I GEITHUS

TIDLIG OPPE PÅ MORRAN I DAG OG FOR FØRSTE GANG DENNE SOMMEREN KUNNE JEG GÅ UT DØRA FØR KLOKKA 8 Å KJENNE VARMEN.
Jeg elsker jo varmt og gjerne litt klamt vær ,å sånn var det i dag.
Eneste negative var at det utpå dagen kom noen skyer så selv om det var varmt og godt er det liksom ikke sånn at en legger seg på stranda og det savner jeg så langt i 2021,men det kommer nok 😉

LØPETUREN MED GUNNAR OG PAAL VEGARD GIKK VELDIG FINT.
Lett i beina,selvfølgelig kun iført en liten shorts og svetten som rant fra topp til tå absolutt hele den 15km «lange» runden…..helt herlig.

Av en eller annen grunn er jeg sånn som kan trene lenge,veldig lenge uten å innta væske uansett hvor varmt det er……hvorfor vet jeg ikke,det er bare sånn.
Så mens de andre drakk vann ved Rolighetsmoen,hadde jeg ikke noe behov.
Men det er fint at man kan ha sånne muligheter rundt omkring der det ikke er oppkomme og/eller bekker med trygt drikkevann.

SHORTSEN SKLIR LENGRE OG LENGRE NED 😂 MÅ VISSTNOK BLI KVITT DET SKILLE PÅ ROMPA 🙈

TUREN VAR I HOVEDSAK EN RUNDE JEG HAR LØPT MANGE GANGER,MED LITT SMÅJUSTERINGER I FORHOLD TIL BYGGINGEN AV NY BRU I GEITHUS.

DRO SÅ PÅ ÅMOTSENTERET ,KJØPTE ETTERLENGTEDE HOKA RINCON OG SKRAVLET LITT MED ULIKE MENNESKER.
Da skulle jeg vel ha joggesko for de fleste forhold og underlag 👍

TRENINGSØKT NUMMER 2 ……HVA SKULLE MAN FINNE PÅ?
Måtte bli rulleski i en eller annen form og endte opp med den mellomste kvaliteten rent utholdenhetsmessig…..klassisk stil.
Skate er hardest,staking er lettest …..klassisk er en mellomting og egentlig den mest behageligste.
Det er deilig å gå diagonalgang i bratte motbakker og stake med fraspark i de litt slakere og ikke minst være i veldig bra form….

Bytta ut BeeGees med PINK i dag,på øret,og det funka som bare det ……første runden i bunn av Badeveien kom denne sangen og da tenkte jeg «ja hvorfor ikke late som man er 22» .


Så økta ble veldig kul…..null tegn til stivhet opp Badeveien,høy fart i medvinden på Haugerudsletta og kult å sitte i hockey ned skolebakken å ha full kontroll ….

TJA ,DA FÅR EN VEL FINNE PÅ NOE GØY DA.
Kan jo ikke bare trene heller 😉

HA EN FIN HELG.