ALT GIKK SOM JEG HÅPET I DAG.
Hadde 3 store mål i dag…..rydde boden , rydde og vaske leiligheten samt å teste kroppen litt på ei intervalløkt .

STARTA DAGEN MED RULLESKI-ØKT I LYSLØYPA.
Fantastisk vær,litt kjølig kanskje og litt vind men hadde en hyggelig rulleski-tur egentlig før frokost…….sånn er det når man sover til 1030 😉

VÆRET GJORDE DET ENKELT MED Å VASKE OG RYDDE.
Man kan si hva man vil,men det er ingen tvil at vær har endel å si på humør og hva man gidder å gjøre utenom det man må……
Så det å rydde og vaske gikk som en lek og når jeg atpåtil fikk kvitta meg med en sovesofa som bare stod og støva ned og opptok plass,må jeg si meg veldig godt fornøyd.
Været gjør det lettere og musikk gjør det enda lettere 😉

DAGENS VIKTIGSTE GJØREMÅL FOR MEG PERSONLIG.
Jeg kan leve med å ha det rotete og litt støvete ,men jeg kan ikke leve med å være i dårlig form ,så kveldsøkta sammen med Ronny,Sigurd,Hans Egil,Paal Vegard,Lars,Tonny og Stian med intervall bakkedrag opp Breili-og Vardeveien var det viktigste for meg i dag .
Har tross alt ikke trent med høy puls på 2mnd ,men har fått beskjed at jeg kan prøve meg litt frem……..men nervøs???? Ja jeg var dritnervøs…….går det greit?Får jeg vondt i brystet? Svimer jeg av? ja jeg var veldig usikker.
Men det gikk bra…….fikk riktignok fort høy puls,men klarte å kontrollere den hele tia…….Så ja ,jeg var kjempefornøyd, ikke fordi jeg løp veldig fort,men fordi jeg klarte å kontrollere pulsen og at jeg ikke fikk vondt verken under eller etter treninga og at jeg trena med høyere puls enn på 2mnd.
Så da er det bare «å gi gass da» 😉 Neida er vel ikke det……får skynde seg langsomt .

OG NÅ ER JORDBÆR-SESONGEN I GANG OGSÅ ,SÅ DA ER VEL ALT BARE FRYD OG GAMMEN DA 😉