riktignok korsryggen detta da,men den ække helt bra den heller

JEG HATER Å VÆRE SKADET SÅNN AT JEG IKKE FÅR LØPT SÅ FORT JEG ØNSKER, MEN DET HADDE TROSS ALT VÆRT VERRE HADDE DETTE SKJEDD FOR 30ÅR SIDEN.NÅ ER JEG JO BARE MOSJONIST.
Men uansett er det kjedelig å ha en kropp som ikke funker som en selv ønsker.
Noen behandlinger ,rolige joggeturer og alternativ trening noen dager så regner jeg med at detta går seg til,men har jo sett at når man først har hatt en skade i hamstring er det veldig lett å få den tilbake.
Men som sagt er det jævla kjedelig akkurat nå fordi jeg hadde akkurat satt meg noen mål,trener sammen med personer med klare målsettinger og jeg hadde planlagt å starte å trene jevnlig sammen med noen med høy kompetanse og kvalitet.
Trodde jeg hadde høy kompetanse selv,men ser jo at treningsmetodene har forandret seg og de beste løper fortere nå en for 30år siden.

Så hadde jo vært moro å prøvd ut de nye treningsmetodene,
og jeg hadde regnet med å få med meg ei på dette opplegget fordi jeg ser jo at hun hadde hatt stort utbytte både sosialt og treningsmessig,men da må jeg gjøre det 100% hvis ikke har det ikke noe poeng.

Jeg håper dette blir en realitet for meg om en tid,men akkurat nå må jeg konsentrere meg om å bli skadefri.

Mange andre ting jeg burde konsentrert meg om også,men alt er ikke like gjennomførbart på kort sikt ,så da får en skyve det fremfor seg og det er jeg jævla god på (dessverre).


SÅ DAGEN I DAG TRENINGSMESSIG HAR VÆRT VELDIG ANNERLEDES.
Riktignok gjennomført planen men turde ikke avtale trening med andre i dag fordi jeg ikke visste hva jeg klarte.
Jeg klarte å jogge,men det var vondt hele tia, dog ikke så vondt at jeg måtte stoppe så da regner jeg med det er greit,men all fart fortere enn 5.20 min/km nytta ikke og det er jo kjempekjedelig når jeg endelig var komfortabel med en fart på 4.30 min/km riktignok på turer under 15km,men dog……
MEN SHORSTVÆR ER HELT KONGE 25 OKTOBER 🙏SÅ DET VAR IHVERTFALL POSITIVT .

I morra har jeg ihvertfall avtalt en joggetur på formiddagen og det kan være greit for da fokuserer jeg mer på å prate enn å tenke skader og tull 🏃‍♀️🏃‍♂️DAGENS ANDRE ØKT BLE PÅ GYM2000.
Skulle bevege beina samt ha litt lett styrke for sete,bakside lår og hofteleddet.
Vurderte en periode Aqua-jogg ,men har aldri gjort det før så droppa det og tok væl en time på Elipse-maskin……jaja svetta litt om ikke noe annet men puls hadde jeg vel ikke no særlig av,så håper jeg ikke må fortsette med det i evigheter for det var egentlig ganske kjedelig.

30min styrke til slutt …….moro? det er vel å overdrive 😉 men treffer jo folk da .HVORFOR IKKE RULLESKI?
3 grunner til det.
1.Kommer ikke til å gå noen skirenn mer,så treningsverdien sånn sett er null også er det jo mye artigere jo varmere det er i været.
Så rulleski på høsten trenger jeg ikke lenger og det syns jeg er helt greit.

2.Føler og vet at det ikke gir på langt nær så mye trening av kardiosystemet som jogging/løping,så mye bortkasta tid i så måte.

3.Begynte å få ei skulder som ble mer og mer smertefull etter rulleskitreninger og fikk også bekreftet det i dag på noen styrkeøvelser at den ække helt god.

artig når det er 30 grader,men utover det er det ikke så spennende lenger.ELLERS FRI FRA JOBB OG IKKE SKJEDD SÅ MYE.
Fremdeles slapp og mye hodepine….hvis det ikke gir seg må jeg vel til legen da 🤔

Vært på besøk hos en person som sliter mye mye mer enn meg så egentlig bør jeg ikke klage i det hele tatt,men som ei sa for et par år siden»alle har sitt å slite med og uansett er det like viktig for hver enkelt om det dreier seg og sykdom,psyke eller skader» KLOKT SAGT.
Ellers har jeg surra litt rundt, snakka med yngste sønn og fått ny behandlingstime til denna «ræva» 😉 i morra 👌

DA GIKK DENNA DAGEN OGSÅ .
Nå er det «kvelden og mørkt» ,neida ikke sånn ment,men ja det er kveld og mørkt ute.
TVn står og surrer ,veit ikke helt hva som er på de ulike kanalene,men samma det jeg svitsjer vel over til You Tube eller Nettflix uansett tenker jeg.


HA EN FIN KVELD OG NATT.

Skjønner fremdeles ikke hvorfor hu her ikke vant The Voice i 2013🥰 .