SIDEN DET IKKE SKJER SÅ MYE SPENNENDE VELGER JEG Å IKKE LEGGE UT BLOGG DAGLIG.
For folk flest vil nok påstå at det livet jeg lever en kjedelig kjedelig og det forstår jeg.
Men sånn som jeg driver nå er kanskje det livet jeg liker aller best,og jeg gjentar ….synd jeg ikke er 25år yngre.
Men jeg har også behov for å gjøre noe annet en gang i blant og det kan være alt fra å ta et par vin-flakser,synge karaoke,dra på harryhandel eller å sette ny rekord i bilkjøring Modum – Stavanger.
Det siste er egentlig ikke lovlig,men jeg skal vel ikke stikke under en stol at jeg liker å tøye litt grenser og for meg er det «å leve».
Tøye grenser trenger ikke bare være av ulovlig art,snarere tvert i mot………
Ja jeg liker planer og tidskjemaer,men samtidig tenker jeg også litt som det Kim Larsen synger om her……..TRENING OG JOBB.
De 2 siste dagene har vært som de 2 foregående………jobb(nattevakt),trening,soving,nettflix,ny trening og så jobb.
Enn så lenge er formen upåklagelig men merker jo at jeg nå med mye mer jobb enn vanlig og på ubekveme tidspunker(som det heter) har litt dprligere overskudd og må prøve å være litt smart……..er ikke god på avslapning,men har rett og slett måtte sove 2-3 timer på dagtid i det siste,kjedelig JA men er verre hvis man går på en smell.

FREDAGENS ØKTER.
Rolig løpetur,eller joggetur vil jeg jo kalle det,med start fra Gravfoss.
En hyggelig tur i fint vær.Andre økte ble tatt litt på sparket,skulle riktignok skøyte en rolig tur,men siden muttern trengte hjelp på kvelden ble økta lagt med utgangspunkt Brunes og litt tidligere enn planlagt.
Også dette en hyggelig rolig økt.LØRDAGENS ØKTER.
Første økta skulle jeg gå intervall skate.
Dro fra jobb litt før 12,ned til Pollen i Vikersund og satt i bilen i 10min og psyka meg opp(og tok ei bolle ,litt mat må man jo ha ),for jeg følte meg sliten og nervøs i forhold til om jeg klarte å gjennomføre.
Været var bra og det hjalp litt……..oppvarmingen startet helt jævlig ,men det er merkelig hvor mye psyken har å si,for når jeg møtte ei ung jente på rulleski i fint driv så ble jeg inspirert og da var det gjort.
Økta ble veldig bra selv om jeg var litt stiv i den ene hofta og dermed sleit litt teknisk i padling spesielt,derfor ble pulsen noen slag lavere i de bratteste partiene enn hva jeg hadde håpet på,men men sånn er det å være 54år 😉
Kveldsturen var helt herlig.
Helt rolig klassisk tur med PINK på øret,ingen tanker i hode,visste hvor jeg skulle gå og det bare fløyt av gårde.
Eneste jeg kunne tenkt meg annerledes var at det ikke ble mørkt klokka 2100 og at det var noen grader varmere,men men siden man bor i Norge……..
Litt styrke /bevegelighet etterpå ca 20min.

I skrivende stund er jeg på jobb og blir nok her til 10-11 i morra ……ikke så farlig om det blir 1t ekstra ,litt rund i kantene har jeg ingen problemer med å være selv om jeg som sagt liker planer og tidskjemaer .

Ha en fin natt.


For de som lurer…..meg og nettflix …..det går i svenske og danske krimserier .