BENEDICTE VAR FORNØYD MED BILDE SÅ DA 😉

FOLK FOR MENE,TRO OG SYNS HVA DE VIL OM AT JEG STORT SETT FORETREKKER Å TRENE MED BENEDICTE,DET GIR JEG BLAFFEN I FOR JEG SYNS DET ER HELT GLIMRENDE PÅ ALLE MÅTER.
Syns vi får til veldig mye bra sammen og utviltsomt bra for oss begge å trene sammen.

Nå blir jo ikke jeg bedre til å løpe enn jeg var for 30år siden,men har blitt mye bedre til å løpe enn jeg har vært siden tja, 2006 er vel siste året jeg har løpt spesielt fort, når jeg løp halvmaraton på 1.17t og 10000 m bane på 34.30min(40år)

Fra 2006 har det gått strake vegen nedover med løpsformen,men siste året nå har den pekt oppover igjen og spesielt siste halvåret.
Litt uheldig med overanstrengelser i låra innimellom ,men sånt må jeg regne med når hue ofte er 25år og kroppen er 55 ,samt at jeg alltid har likt å løpe langt og fort på trening noe jeg ikke tåler så mye av i 2021 men som det hender jeg gjør og noen ganger blir det for mye.

Så jo bare når jeg var i Stavanger….ble jo 45km på 2 dager og jeg løp jo ikke sakte på lørdag etter ei distanseøkt på fredag liksom,men det gikk jo så lett 😉

Så det å trene med Benedicte jevnt og trutt er kun positivt for meg og nok også positivt for henne.
Jeg kjører meg ikke i senk på intervaller ,ei heller på langturer. Hun får matching på intervaller og jeg må jo si jeg er veldig grei for jeg legger meg alltid på planen hennes når vi løper sammen og så «får jeg fri tøyler » noen ganger som siste draget i dag.
På de rolige øktene blir det jo mye skravling og bare det holder jo tempoet nede……..DAGENS LØPEØKT VAR OVERRASKENDE BRA ETTER EI NATT MED MUSKELVERK I LÅRA.(var redd for at jeg hadde overbelastet låra igjen)

Planen til B var å ligge på 4.10-4.15 min/km på 5 x 3min. for så å ta et kontrollert drag på 1.7km for å ta ei KRONE.
Nå løp vi nok litt ujevnt både pga terrenget og mangel på GPS-signaler ,så gikk nok litt fortere enn planlagt.

Målet mitt etter de 5 første var å sette ny Stravarekord fra Øya til Haslerud (1.7km) siste km i terreng,eller ihvertfall prøve.

Visste det kom til å bli jevnt,regna med å være litt etter første delen på grusvei ,har jo ikke farta til de som er 20år yngre.
Så at jeg lå på 3.40min/km på grusveien og det er jo minst 20sek for dårlig.
Men antok å ta alt igjen og mer enn det på vanskelig stiterreng for så å tape litt opp siste bakken og det stemte nok for jeg var kun 1 sekund bak rekorden og da måtte jeg stoppe for ei dame ved ei bru og tapte kanskje 3 sekunder.
Men artig med litt sånnt,det krydrer mange økter.

Benedicte satte jo en klar rekord for kvinnene og løp ca 1.5min fortere enn rekorden,men de derre Garmin-klokkene er drit dårlige på GPS så hun mistet jo hele segmentet dessverre.
Men blir nok ei krone også der i løpet av høsten 😉 med mobil eller Polar-klokke 👍

TRENING ØKT 2 RULLESKI STAKING.
Mest for å holde det ved like,ingen stor belastning for hjerte og lunger og jeg som er vant til å trene mye har nok bedre av ei sånn økt enn å ligge på sofaen frem til jeg skal på nattevakt.
For lite er ofte like negativt som for mye har jeg erfart oppigjennom alle år.
Så 24km staking er jo ikke noe spesielt…….men var litt kult fordi jeg staket fra Mjøndalen og rundt om Hokksund og Vestfossen.
Det har jeg aldri gjort før.
Og tenk dere det……7 september over 20 grader klokka 2000 på kvelden .

DA ER DET SNART JOBB OG SÅ BLIR SIKKERT DAGEN I MORRA LIKE BRA 😉