ALLTID HAVNER JEG OPPI NOE TRØBBEL.
Siden jeg var 12år har jeg alltid havnet oppi noe trøbbel,ofte har det vært min feil men noen ganger har det faktisk vært at jeg fikk skylda for mye.
Men for all det,stuerein har jeg aldri vært og kommer sikkert aldri til å bli det heller.
Men i natt,har jo da trøbbelet vært Kina,eller Qing som hun heter.
Skal ikke gå i detaljene her ,men det handler jo om for hennes del ,Kulturforskjeller,forventninger og litt språk.
Og jeg er jo ikke dummere at jeg regna med dette kom ……..

Selv om jeg ikke er stuerein hele tia er jeg ganske ok på konfliktløsninger,men når den andre part tror at ting skal løse seg med ikke å snakke,da blir meldingen fra meg klar og tydelig og det kan jo bikke begge veier.
Så nå er jeg der …..for 4 dager siden var vi en helt annen plass.
Jaja regner med at det går seg til ,men slitsomt er det og da ble det jo nok ei natt med 1-2t søvn.
Godt jeg er ung og sprek sier nå jeg,om ikke annet sprek.


Nok om det…….

YNGSTE SØNN BLE 12 ÅR I DAG.
Skal ikke skryte for mye av mine barn på noen som helst måte,men faktumet er at Sølve er en ekstremt smart gutt,sånn er det bare.
Her snakker jeg om smart(IQ) når det gjelder kunnskap og å tilegne seg kunnskap og minner meg egentlig om min onkel ODD som er det smarteste voksne personen jeg noen gang har kjent.

Eneste problemet er at Sølve holder med Rosenborg 😉 ,jaja det får jo gå under tvil……Bayern Munchen er vel det laget som ligger hjerte nærmest tross alt og det er helt greit 😉

Uansett ble Sølve 12år i dag og jeg kan jo ikke si annet enn at «tiden går fort»ROTA MEG UT PÅ TRENING.
Etter århundrets dårlige form i går turde jeg rett og slett ikke å løpe på beina,så da gjorde jeg det som gir lavest puls…..staking på rulleski.

Nå på høsten er jo det drit kjedelig fordi stavtakene er dårlige og hjula triller MYE dårligere enn på sommeren.
Men jeg staka da 40km(brukte 35min lengre tid enn om sommeren» og etterpå tok jeg turen på GYM2000 og trente styrke i ca 1t15min.
Corona har gjort muskelaturen ekstremt svak,for selv om jeg trener mye og også har trent styrke på stuegulvet blir det noe annet å løfte vekter …….og det er skremmende å se hvor fort en mister styrke. 6,5 mnd uten helsestudio var skremmende.
Men men sånn er det og da får en vel gjøre en liten innsats da og komme opp på nivå med høsten 2019 og ikke noe annet.DA FÅR EN VEL SETTE SEG NED Å PRØVE Å LØSE OPP I KONFLIKTER MED QING ZHOU OG KANSKJE SE LITT PÅ TV.
BLIR IHVERTFALL YOU TUBE,ELSKER YOU TUBE 😉 DA KAN MAN DRØMME SEG VEKK …OG JEG DRØMMER OM SOMMEREN …..KANSKJE IKKE «last sommer» MEN EN SOMMER MED SOL OG VARME F.EKS 2018.

ELLER EN PÅ 70-TALLET SAMMEN MED MIN BESTEFAR PÅ BERGSJØ MED BÅT OG FISKESTANG