Hadde bestemt meg for å ikke løpe i dag…..litt fordi det kan fort bli litt for mye for beina og litt fordi jeg i går kveld rett og slett ikke var i form.
Åssen skulle jeg trene da liksom???? Ski ,nei gidder ikke å stresse av gårde og finne løyper,har ingen planer om å gå langrenn til vinteren allikevel så det så jeg ikke noe poeng i (men for all del,det kan godt hende jeg går et skøyterenn eller 2)
Rulleski……..for ustabilt føreforhold.
Helsestudio ….nei det hadde jeg ikke noe lyst til……
Så da blei det rett og slett gåtur fra jobb på 1t og 1 t svømming …..og så blir det ca 1t gåtur når jeg skal på jobb i kveld……
Litt husmortrim får gå en gang i blant 😉


Hadde planlagt å svømme 1000m,som for meg med vannskrekk og begrenset teknikk……..tar jo det nesten en halvtime.
Får å si det sånn,jeg har vannskrekk og kan kun svømme bryst,men pusteteknikk kan jeg slik at jeg slipper å svømme med «hodet over vann» hele tia…….
Men er nødt til å svømme langs kanten eller langs tauskillet i bassenget for hvis jeg får vann i munn/halsen da blir jeg livredd …….så ja jeg hadde sikkert drukna på 1-2-3……

Det var de 1000 meterene da,…………. man må jo telle lengder og i dag kom jeg ut av tellinga,så da tenkte jeg «faen heller,jeg svømmer 1t» …….som tenkt,så gjort og etter å ha regnet ut etterpå hvor langt jeg svømte kom jeg til ca2400m ,så jo på klokka innimellom og med min teknikk gikk vel alle lengdene så å si på sekundet likt……er liksom ikke noe teknikk å justere farten med 😉
Blei jo ikke sliten av økta sånn hjerte og lungemessig,men faen å stiv i skuldrene
OG ØYNENE UTEN SVØMMEBRILLER ……….HELT RØDE,MANGE SPRENGTE BLODKAR OG SÅ BARE TÅKE I EN TIME ETTERPÅ. så neste gang blir det MED svømmebriller.

Men noe Mark Spitz blir jeg aldri 😉


Så ble det 30min badstue etterpå….badstue er helt herlig .

Resten av ettermiddagen og kvelden har jeg tilbrakt i en idrettshall på Tyristrand hvor jeg har sett nevøen,Sondre;spille 4 håndballkamper.
Burde egentlig vært å sett niesapå 12 (Tuva) også før på dagen,men jeg rakk det desverre ikke.
Nå er jo jeg omtrent oppvokst i håndball – og idrettshaller,så litt peiling har jeg jo og jeg er litt imponert over kvaliteten til gutter på 10år,det må jeg si…..Da blir det 2,5t hjemme nå før jeg går på jobb…..helt greit……men i morra skal jeg løpe 🙂 Skal jo tross alt til England å løpe løp i februar,så da må man jo trene løping og litt planmessig også ……..kanskje ……..For de som lurer…….alkohol og piller………..ser ikke på det som et problem lenger men jeg går nok på et knivsegg for tia, så man skal ikke være for sikker, psyken kan variere fra dag til dag det må jeg jo være ærlig på……..og for å si det sånn gjelder vel det de aller fleste mennesker.
Spørsmålet er bare hvordan man takler det.

Første steg er å innse det selv,neste steg er å være åpen om det ……..men tilslutt er det bare en selv som kan takle sin egen psyke.