Leser og hører i media at dette blir en annerledes påske og ja mulig for noen,men for meg blir påsken ikke spesielt annerledes enn foregående år.
Eneste forskjellen for mitt vedkommende er at samtlige skirenn er avlyst i disse «corona-tider» ,men jeg hadde strengt tatt ingen store planer i så måte,så når jeg ikke har hytte i en annen kommune(strengt tatt ikke hytte i det hele tatt),ikke pleier å dra til Strømstad og verken har behov for å kjøre slalom,gå på kino eller benytte offentlige idretts- og svømmehaller,blir Påsken som de fleste andre år,med skiturer,jobbing og det som måtte falle meg inn.

AKKURAT NÅ ER JEG PÅ JOBB.
Etter å ha hatt fri fra jobb i går er jeg tilbake og skal vel være her hver natt og litt på formiddagen de neste 4 av 5 dager.

MYE PÅ SKI.
Som alltid på våren har jeg også så langt gått endel timer på ski
,egentlig syns jeg dette er den beste tia selv om føret ofte er tungt og kilometertidene blir veldig høye,men det er ikke veldig viktig.
Tirsdag var det kjempevær i Modum og det var masse folk fra «fjern og nær» i Finnemarka ……gikk den runden jeg hadde planlagt og det samme gjorde jeg onsdag,dog en litt kortere tur .
Akkurat nå er jeg spesielt glad i løypa fra Djupengrop til Bekkely…….en artig løype med mye opp og ned .
I morra,torsdag, blir det sikkert nok en dag med sol og masse folk i skiløypene ………jeg har ikke helt bestemt meg ennå,men mulig jeg finner på noe annet ……virker som kroppen ønsker litt forandring,så for jeg bare se om hodet er med på det 🙂