SELV OM INGEN TING SLÅR ONSAKERVIKA PÅ HOLE(RINGERIKE KOMMUNE) VIL JEG PÅSTÅ AT SANDBRYGGA I VIKERSUND ER NR.2 FOR «FOLK FLEST».
Ungdommen trives selvfølgelig best på Pollen i Vikersund og ved Dampbåtbrygga,men familier tror jeg nok foruten Onsakervika foretrekker Sandbrygga.
Før i tia var Steintangen eller Askim-vika som den også kalles den badeplassen i Modums del av Tyrifjorden som var mest benyttet,men knott og andre udyr gjør den ganske utrivelig når sola forsvinner bak en sky eller når det er vindstille og det samme gjelder badeplassen ved Tyrifjord Hotell .
Jarentangen nær Drolsum var jo også et yndet badested når jeg var liten…….hva som skjedde der vet jeg ærlig talt ikke….muligens «badevika» ble gjengrodd av alger??? Den er ihvertfall het ut i 2020 og har vel vært det de siste 30 åra..

KLASSISK RULLESKI FØR BADING/SOLING OG SKATE ETTER BADING/SOLING.
En fin tur og en totalt meningsløs tur.
Den første økta var grei,rolig klassisk med mye bruk av bein …23-27grader ……forholdsvis tung runde når man går med hjul som triller endel tyngre enn det man er vant til.
Men det blir jo bedre trening ut av sånnt da 😉


IDIOTISK ANDRE-ØKT.
Siden jeg sliter med overbelastninger i øvre del av rygg er det totalt idiotisk å gå 2 rulleskiturer på 1 dag når mengden blir såpass som 60KM,men man lærer jo aldri.
Etter 20min klarte jeg nesten ikke å bruke arma og det er slitsomt når man går med lange staver som skal løftes x-antall ganger ,men men kom meg gjennom den økta også.
Fint vær om ikke noe annet …..28 grader og for det meste sol.
da får det gå at det verker no jævlig i skuldrene nå……et par timer etter øktas avslutning.

SATSER PÅ NOK EN SOLFYLT DAG I MORRA MED MANGE VARMEGRADER 😉 MEN DA SKAL JEG GARANTERT IKKE GÅ PÅ RULLESKI VERKEN FØR ELLER ETTER 🙂
EN MASSØSE SOM VAR KLAR 24-T I DØGNET HADDE VÆRT IDEELT AKKURAT NÅ 😉