Til tross for at jeg verken har løpt på beina,gått på ski eller rulleski har dagen vært mye bedre enn jeg hadde håpet på.

Dagene når jeg har dagvakter (begynner kl.9) er jo alltid like …….trøtt og jævlig og tenker » åssen i helvete skal jeg rekke jobben» Men jeg rekker den alltid 😉 Men noen morgenfulg skal jeg ikke påstå at jeg er 😉 Det var før det,men det er mange år siden …..
Gikk ihvertfall på jobb i et ganske så trist vintervær med 2 varmegrader,tåke og litt yr…….eneste som lyste opp var Stasjonsbygningen i Vikersund som egentlig er jævla kul…….

Flott dag på jobb……..det gikk stort sett i ett hele tia og noen ganger er det veldig bra……og vi fikk gjort endel praktiske ting ……kjekt for oss begge .

Etter jobb tok jeg buss fra Vikersund til Gym2000.…….planen var å ro 10km alt jeg orka…..som planlagt ,så gjort 😉 var nær ved å gi opp ved 7km men hue mitt sa «nei du må ikke gi deg,det blir nedtur» ……så da tok jeg meg sammen og persa med 2 sekunder……kjekt det.
Ble totalt 15km roing pluss 40min lett styrke etterpå.

Så var det å prøve å få haik til Geithus og det går alltid bra 🙂
En kjapp tur innom butikken for å handle det mest nødvendige 😉

Det var den dagen……..nå får jeg vel se på åpningen av skisesongen 2019/20 fra Beitostølen tenker jeg ……og høre litt på musikk utover natten,så får en se hva natten bringer …..og morradagen