for det meste på sofaen foran TVn

HADDE JO EN PLAN OM EN LØPETUR I LØPET AV DAGEN,MEN HVOR OG NÅR 🤔
Var egentlig ganske tungt å dra seg ut i dag,kanskje ikke så rart etter «det kjøret jeg har drevet med de siste mnd» både treningsmessig og jobbmessig.
Men etter å ha liggi «nok på sofaen» fant jeg ut at jeg skulle joine Lars Grønhovd og Ronny Losoa på en løpetur bl.a inn til Abelone.

BILDET TATT MAI 2020

Det ble en raskere tur enn jeg er vant til for tiden og skal ikke stikke under en stol at jeg sleit med å holde følge,dvs i de fleste stigningene ble jeg etter……….er da man tenker på hvordan det engang var …..dette hadde jo vært en hyggelig tur for 20år siden og en lett løpetur for 25år siden……men men man får vel innse at alderen «tar en» og at det å trene 80-90 timer i mnd i 2021 er noe muskulaturen ikke klarer lenger,dessverre for jeg liker jo å «dra noen timer både på ski,rulleski og med joggesko», og at oksygenopptaket stadig synker med alderen selv om det sånn sett i dag ikke var det som begrenset meg.
Men det var en artig tur FOR ALL DEL 👍

FOR ORDENS SKYLD TRENA JEG ca 50min styrke etter løpeturen og TØYDE UT ETTERPÅ 👌

NÅ HAR JEG FAKTISK BAKT MARSIPANKAKE.
Fikk lyst til det og når sant skal sier er jeg VELDIG glad i marsipankake 😍
Ikke helt fornøyd med høyden på sukkerbrødet,men var greit nok….
Testa ut en ny blanding i kremen,bjørnebær……da blir det jo litt syrlig også 😉
Dekor derimot er jeg dårlig på,men men man får gjøre så godt man kan ……artig å bake litt ,men burde jo hatt bedre utstyr ,da hadde marsipanen sluppet å ha masse melis på seg og alt hadde sett finere ut,men men så sant smaken er god………..

I MORRA ER DET PLANER OG JEG LIKER JO BEST DAGER MED PLANER SELV OM DET I DAG VAR GREIT MED EN PLANLØS DAG.
Første som står på «tapeten» er 5000m bane ,bare for moroskyld heldigvis,sammen med noen andre før jeg skal hive meg på en sykkel og sykle noen mil sammen med 2 stk.
Så får vi se åssen det blir 👌

HA EN FORTSATT FIN FREDAGSKVELD