En ung Hellerud med innsatspokal og heder i 1981. Etter en god friidrettssensong med gode resultater i kule,spyd og høyde(uten trening,kun konkurranser). Den gang jeg var eksplosiv.

DET VAR LITT DEILIG Å KUN SOVE LENGE, TRENE 2-TIMER FORDELT PÅ 2 ØKTER,DRA PÅ ÅMOTSENTERET OG PRATE MED HYGGELIGE FOLK,LIGGE PÅ SOFAEN Å SE PÅ DANKS KRIM PÅ NETTFLIX OG RETT OG SLETT SLAPPE LITT AV.
LENGE SIDEN SIST.

MEN JEG HAR TRENT JA,OG DEN STØRSTE OPPTUREN KOM I KVELD.
Første økta fant jeg ut at jeg skulle gå alt jeg kunne rundt Bergsjø,via Vikersund Bad 14,6km……..og det funka veldig bra.


Andre økta derimot var jeg usikker på……skulle jeg prøve å løpe intervall på flatmark? Slitt med achilles i over 2mnd og den er litt «av og på» ,men etter ca 30min litt jogg og noen stigningsløp fant jeg ut «jo jeg løper fartsleik» ……og det funka veldig bra,selv om jeg sikkert manglet både steg,fart og flyt,men moro å kunne løpe fortere enn halvhardt……..TRENING AV TRAVHESTER OG NYE RULLESKI.
Har i løpet av dagen vært på Åmot-senteret hatt en prat om trening av travhester,fordi en jeg ofte prater med driver å trener en travhest og det er litt artig å høre hvordan de trener.
Sannheten er vel at det er mye likt det vi mennesker trener,uten om at jeg skal gå i detaljer på det.
Hadde egentlig vært litt interessant å vært med på noen økter for å se og oppleve hvor fort travhestene egentlig løper.

Blei litt annen prat også da selvfølgelig…….damer og sånt…..men det blir mer fantasi enn virkelighet ….

HERRESPESIALISTEN PÅ ÅMOTSENTERET BESTÅR AV 2 HYGGELIGE FYRER ,RUNAR WAM OG DAG FRODE LOBBEN.
OPPFORDRER FOLK TIL Å HANDLE LOKALT .

NYE RULLESKI
Etter 2mnd er selvfølgelig elpex-hjula helt utslitt(visstnok de verste Tom Bottolfs hadde sett ,Bottolfs-sport,intersport Vikersund)
Og jeg har begynt å få vondt i den ene hofta hver gang jeg har gått på disse,så …….NYE HJUL ELLER NYE RULLESKI?
Lønner seg aldri å kjøpe nye hjul……..nye rulleski er billigere.
Og når jeg fikk et par demo-ski(nærmest gratis) som det Svenske landslaget hadde brukt,men som jeg ikke kunne se var brukt,kunne jeg ikke si nei til nok et par ELPEX.
RULLESKI ER FOR MEG FORBRUKSVARE OG JEG GIDDER IKKE Å BRUKE 3000KR PÅ ET PAR IDT-SKI BARE FORDI DE TRILLER LITT LETTERE OG DERMED LETTERE Å SETTE STRAVAREKORDER OG FÅ BEDRE GJENNOMSNITTSFART PÅ TRENINGSTURENE.

VELDIG FORNØYD MED AT JEG HAR BEGYNT Å BRUKE BOTTOLFS SPORT I VIKERSUND.
HYGGELIG,HJELPSOM,INTERESSERT OG DYKTIG BETJENING
.

TOM BOTTOFLS OG NILS EINAR HERVIG HAR DE SISTE ÅRENE LØFTET BOTTOLFS SPORT TIL EN KONKURRANSEDYKTIG SPORTSBUTIKK.

VÆRT MANGE OPPTURER I DAG,MEN OPPTUREN M.H.T LØPING SKAPER LITT KONFLIKT OPPI HUE MITT.
Hadde egentlig en plan om å være litt sprø til helgen,men siden løpinga nå fungerer bedre enn antatt er jeg litt usikker?
Det handler i så fall om en mega lang og tung rulleskitur,alene uten følgebil(selvfølgelig) og da selvfølgelig regne med et par dager for å komme meg igjen rent muskulært……….vi får se hva det blir til 😉

APROPOS GAL MANN……..SÅ MYE TRENER EN GAL MANN PÅ 54 😉
I FULL JOBB.


AH EN FORTSATT FIN KVELD ,HER BLIR DET YOU TUBE MED………