VARMEN ER PÅ VEI TILBAKE,FEBEREN GIKK OVER I LØPET AV ETT DØGN,TRENA 2 INTERVALLØKTER,SNAKKET MED HYGGELIGE FOLK PÅ ÅMOTSENTRET OG IKKE MINST HATT FULL OVERHALLING MED MASSASJE,KOPPING OG AKUPUNKTUR HOS CECILIE SANDVOLD.VI ER I JUNI,BOR I NORGE OG SELV OM JEG GJERNE SKULLE HATT 30 GRADER ,VINDSTILLE OG TRYKKENDE LUFT ,FÅR JEG VÆRE FORNØYD MED AT GRADESTOKKEN I DAG BIKKA 20.2 RULLESKIØKTER MED INTERVALL.
Prøver å trene som de aller beste gjør i 2020 og det er veldig annerledes enn det jeg gjorde for 20-30år siden.
Mange intervalløkter med lavere intensitet og kjedelig rolig turer ellers og endel spenst og hurtighet.
Og selvfølgelig styrke,men det er jo bare «noe man gjør uansett».

P.g.a litt rusk i en legg valgte jeg å ta begge intervalløktene på rulleski,det er jo langt mer bedagelig enn løping,men det funka ganske greit…..fikk pulsen opp sånn noenlunde.DAGENS FØRSTE KLASSISK INTERVALL MED NYE SKI.
6 X 10min innover Øst Modum………merka jo at jeg hadde hatt et døgn med feber,men de funka helt ok.
Flott vær ,ca 20 grader og så å si vindstille og de nye skia funka greit.

DAGENS ANDRE ØKT, STAKING .
Kjapp oppvarming og så 30 x 1 min med 15 sek pause…….Brukte Swenor-skia…….Flott vær….sol og greier 😉

OVERHALLING AV RYGG OG LEGGER.
Jeg elsker jo å få massasje for jeg veit kroppen trenger det med jevne mellomrom………det tror jeg egentlig alle mennesker skulle unnet seg en gang i blant.

Når man kommer til en behandler så har man jo(ihvertfall jeg store forventninger) og når man da blir møtt med engasjement,tydelig faglig dyktighet og man føler at behandleren er der FOR DEG,da føler jeg meg trygg.
Etter 1 time hos Cecilie Sandvold med massasje,kopping og akupunktur følte jeg med selvsagt stiv og støl i enkelte muskler…..men det skal man også,stort sett…….men jeg følte også at det hun drev med hjalp på en ganske stiv øvre del av rygg og muskler og sener i leggene.

Eneste dumme var at jeg selvfølgelig fikk et snev av angstanfall mens jeg lå med en haug med nåler i leggene,ryggen og hode…….hadde ikke noe med nålene å gjøre,bare noe som plutselig kom…..men jeg tror jeg henta meg greit inn og at det ikke gikk for mye ut over behandlingen 😉


ÅMOTSENTERET.
Der treffer man stort sett hyggelige folk man kan slå av en prat med 🙂
Bedre det enn så sitte hjemme og være a-sosial .

DA ER DET VEL BARE Å TA KVELDEN DA? NEI IKKE LEGGA SEG DA….LITT TIDLIG FOR EN SOM IKKE TRENGER Å STÅ OPP PÅ NOE BESTEMT TIDSPUNKT FOR ØYEBLIKKET.
NATTEN ER BEDRE ENN TIDLIG MORNINGER 🙂