Ut i fra mitt begrep angående sommer sett i forhold til YR.no er sommeren definitivt over,men jeg håper langtidsprognosene er veldig feil slik at vi igjen får sommer-vær som ut i fra meg er 25-35grader og bare sol 😉FIKK UTNYTTET DENNE DAGEN MED 2 TRENINGSØKTER OG 6 TIMER PÅ STRANDA.
Litt usikker på hvordan denne dagen ble var jeg tidlig ute med trening i dag og det var veldig fint for allerede klokka 8 var det 20 grader ute og når det i tillegg var høy luftfuktighet,ja da liker jeg meg godt og det ble jo bare varmere og varmere utover økta.

Å løpe på Øståsen er noe av det beste jeg vet ,det er myrer,kronglete stier,flaberg,lyng og mose…..skånsomt for beina men krevende for hjerte og lunger samt god styrketrening for ankler,knær og hofter(stabilitetsmusklatur)

NOK EN DAG PÅ SANDBRYGGA.
Var litt mer skyer enn jeg satte pris på i dag,men etterhvert ble det ganske bra….jada det var vel 26-30 grader hele tia,men skyer? det liker jeg ikke 😉
Mange båter på Tyrifjorden i dag……..de fleste i den såkalte «storfjorden» som for det meste ligger i Ringerike,Hole og Lier kommune……..men litt i Modum også da 😉

RULLESKITUR PÅ KVELDEN.
rett fra 6t på stranda dro jeg ut på en rolig staketur………var litt skeptisk til været fordi det var 30-32 grader og mørke skyer når jeg starta og valgte da en runde som jeg antok ikke ville bli berørt av tordenværet.
Nå tror jeg det ikke ble noe særlig ut av det «tordenværet» i Modum,men litt regn kom det .
Litt regn var egentlig bare litt friskt…….men det holder med noen drypp……..nå vil jeg ha 30grader,tørt og sol…..glimrende for meg 🙂 , samt at en blir kvitt all mygg og knott.


VELDIG FORNØYD MED V75 RIKSTOTO I DAG.
Jeg har det siste året tippet endel hest og prøver jo å sette meg litt inn i dette.
Noen hester er bedre enn andre som i all annen idrett hvor noen mennesker er bedre enn andre…..men i travløp har kuskene mye å si og det er noen som får frem det beste i hestene.
Bjørn Goop er vel kanskje verdens beste kusk……..men det finnes også andre som er gode.
Jeg gambler ikke mye….det har jeg ikke råd til og vinner sjelden mer enn 200kr………men forrige uke var jeg veldig fornøyd med at jeg tok et 6-valg som «banker» og fikk rett på det…..
Det beviser jo at jeg tross alt har lært litt.

Men i dag var jeg ekstra fornøyd når jeg kasserte inn nesten 4000kr på V75 og med en innsatst av kun 82 kroner…….4 bankere ut i fra mine egne vurderineger……..VELDIG FORNØYD 😉

Nå var det sikkert mange som hadde 7 rette i dag,men allikevel min bong var satt opp etter kun egne vurderinger …

DA VIL JEG BARE ØNSKE ALE EN RIKTIG GOD LØRDAGS-KVELD OG TA GJERNE EN TUR INNOM YOU TUBE OG HØR PÅ DENNE SANGEN 😉