Dagene mine er gode når jeg får gjort det jeg har planlagt fysisk,snakket med mennesker og føler at jeg kanskje gir noen noe positivt .

Dagen begynte som vanlig litt seint når jeg har fri fra jobb.……liker jo å være oppe om natta ,både med og uten karaoke for å si det sånn og det å legge seg før klokka 3 hører med til sjeldenhetene .

Det første jeg alltid gjør er å hive innpå den vanlige tallerkenen med havregryn,sukker og biola ………eller ikke når jeg skal eller er på jobb da 😉 det rekker jeg jo aldri 🙂

Så er jeg jo interessert i mennesker generelt,men noen spesielt uten om at det trenger å være noe kjærlighetsfølelser eller noe sånnt.….men noen føler jeg at jeg kan snakke med og det gjorde jeg på formiddagen i dag ,dvs «snakket med» via messenger.
Skal ikke gå noe inn på det utover at jeg håper denne personen føler at jeg bryr meg.

Denna sangen passer sånn noenlunde 😉 om ikke bokstavelig…så……


Så var det dagens fysiske.…..løpetur med et forholdsvis hardt drag på snaue 12minutter og sånne spesielle ting som 10 stigningsløp……ja det er noe vi «gærne» driver med 😉

Etter det dro jeg på helsestudio og trente ca 1t effektivt og hardt………dette var en kombinasjon av egen trening og jobb.
Jeg er så heldig at jeg er støttekontakt for en voksen mann som ønsker og trenger å trene og vær litt sosial…..så…….


Ellers må jeg fortelle en ting.
Jeg bruker kiropraktor en gang i blant………siden 1996 har jeg brukt mye kiropraktorer,fysioterapeuter,naprapater o.a ……..og hele tiden har jeg prøvd å bruke de beste i landet……..ihvertfall når jeg var aktiv satsende på langrenn skilte jeg «klinten fra hveten» og oppsøkte etter grundige undersøkelser de som var antatt å være best på ulike fagområder.
Skal ikke nevne navn her bortsett fra den historien jeg nå skal fortelle om den kiropraktoren jeg bruker i dag.

Når jeg bodde i Stavanger gikk jeg jo til en kiropraktorkjede eller hva det nå skal kalles,som heter «klinikk for alle» benyttet også fysioterapeuter som var tilknyttet dette.
Når jeg så var i Modum på ferie måtte jeg jo som oftest til kiropraktor og kom i kontakt med Helge Syvertsen som da drev i Vikersund……..
Når jeg så kom tilbake til Stavanger og «klinikk for alle» spurte jo kiropraktorene der hvem jeg hadde vært hos…..og det husker jeg så godt første gang….for 2 stk uavhengig av hverandre fikk «stjerner i øynene » når jeg sa Helge Syvertsen.……..»fy faen ,han er dritgod….det han ikke vet om nervebanene i kroppen er ikke verdt å vite»…..noe jeg også har erfart…….

Så jeg føler meg i gode hender hver gang jeg er hos han og selv om han nå kun praktiserer på «fritiden» velger jeg selvfølgelig han og i morra må jeg ta en rufs………
Når jeg var aktiv kunne jeg være hos kiropraktor 2 ganger i uka ….nå holder det heldigvis med 1 gang …….en sjelden gang…….

Ellers har jeg lagt ut ei køyeseng og et par madrasser på «gi bort siden» i Modum…..så det er bare å ta en titt……alt fungerer og det er dumt å hive noen som andre kan ha nytte av.


EN TING JEG NESTEN GLEMTE MEN SOM JEG SYNS ER VELDIG KJEKT.
Jeg følger jo med på de som trener og satser på ulike idretter i Modum,Sigdal og Krødsherad,spesielt langrenn ……
Og at Vikersund langrenn i dag kunne smykke seg med 7 plass i ungdoms OL på 5km Klassisk ved Tuva Rønning varmer et langrenns-hjerte og i perspektiv,så er detta stort for Modum…..det bør alle sette pris på også Modum sparebank som sponser middelmådige utøver…….så her bør næringsliv og banker trå til 😉
Og i samme slengen må jeg si at jeg ble glad på den eldre søstrene Mathilde sine vegne forrige helg når hun viste stor fremgang under Norges Cup på Lygna på 10km fristil….ei jente som var fantastisk god som ung,så har det gått litt trått men så ser man det at seriøsitet,glede og kjærlighet til den idretten man bedriver høster frukter bare man er tålmodigDa blir det vel litt Queen da utover natten 😉